شناسه خبر: ۶۸۸۳۱
لینک کوتاه کپی شد

دستور ویژه آملی لاریجانی به دادستان های کل کشور

رئیس قوه قضاییه به دادستان‌های سراسر کشور دستور داد که با موارد تخریب اموال عمومی، از بین بردن اموال اشخاص و همچنین تضییع حقوق افراد برخورد قاطعانه و جدی داشته باشند.

دستور ویژه آملی لاریجانی به دادستان های کل کشور

به گزارش سایت مشهدفوری، رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مردم مطالبات برحق خود را باید از طرق قانونی پیگیری کنند، بر لزوم توجه همگان به نظم و انتظام جامعه و جدا بودن مسیر اغتشاش گران و آشوبگران تاکید کرد و به دادستان‌های سراسر کشور دستور داد که با موارد تخریب اموال عمومی، از بین بردن اموال اشخاص و همچنین تضییع حقوق افراد برخورد قاطعانه و جدی داشته باشند.

آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با بیان اینکه نباید اجازه داد اموال عمومی و اموال اشخاص توسط اغتشاش گران تخریب شود، تصریح کرد: شکستن شیشه‌های بانک ها، هجوم به مساجد و حسینیه‌ها و حمله به اماکنی نظیر دادگستری‌ها و فرمانداری‌ها اقداماتی نیستند که ضابطان قضایی تحمل کنند. بر همین اساس از دادستان‌های سراسر کشور اکیدا می‌خواهم که با ورود دقیق به موضوع و با در نظر گرفتن ظرافت‌های کار، افرادی را که مطالبات بر حقی دارند به سمت طرق قانونی پیگیری این مطالبات دلالت و با کسانی که دست به تخریب و آتش زدن اموال عمومی می‌زنند و یا اموال اشخاص را از بین می‌برند و موجب تضییع حقوق افراد می‌شوند با قاطعیت و جدیت برخورد کنند.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه کشور نیازمند انتظام است و هیچ مطالبه‌ای با ایجاد بی نظمی به نتیجه نخواهد رسید، اظهار کرد: هر مطالبه‌ای باید با متانت و آرامش مطرح شود و دادستان‌ها و نیروی انتظامی نیز موظفند جلوی از بین رفتن اموال عمومی و تضییع حقوق عمومی را بگیرند.

رئیس قوه قضاییه به وجد آمدن دشمن از اتفاقات اخیر را ناشی از عدم شناخت آن‌ها از ملت ایران و تکرار یک اشتباه قدیمی دانست و خاطر نشان کرد: آمریکا، انگلیس و سایر کشور‌ها که طی این چند روز اظهارنظر یا اعلام حمایت از آشوبگران کرده اند، بدانند که ملت بصیر ایران با پیروی از ولایت، جایی که امنیت کشور تهدید شود با تمام وجود در صحنه حضور خواهد داشت و هر چه دشمن در این آتش بیشتر بدمد، مردم مصمم‌تر و با صلابت‌تر از ارزش‌های خود دفاع خواهند کرد.

دولت زحمات زیادی در مناطق زلزله زده کشیده که لازم است ادامه یابد

آیت الله آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به سفر استانی اخیر مسئولان عالی قضایی به ایلام و همچنین بازدید از مناطق زلزله زده کرمانشاه تصریح کرد: دولت در مناطق زلزله زده زحمات زیادی کشیده و اقدامات خوبی در زمینه اسکان موقت هموطنان و تعمیر منازل آن‌ها انجام داده است، اما با توجه به قرار داشتن در فصل سرما، مشکلاتی وجود دارد که باید همه دستگاه‌ها با همکاری یکدیگر تلاش کنند تا هر چه بیشتر از آلام و مشکلات مردم این منطقه کاسته شود.

رئیس قوه قضاییه افزود: در سفر به استان ایلام نیز تلاش شد که مشکلات قضایی این استان بررسی و راهکار‌هایی برای رفع این مشکلات اندیشیده شود. خوشبختانه علاوه بر طرح‌های خوبی که در دستگاه قضایی ایلام در حال اجرا است و موجب بهبود فضا‌های فیزیکی دادگستری این استان و جبران کمبود نیروی انسانی خواهد شد، طرح‌های جدیدی هم پیشنهاد و مورد تصویب قرار گرفت که با تصویب تخصیص بودجه خاص و عمومی، عمده مشکلات قضایی استان ایلام برطرف خواهد شد.

آیت الله آملی لاریجانی اظهار کرد: استان ایلام از ظرفیت اقتصادی خوبی برخوردار است و امیدوارم بتوانیم مسایل مطرح شده از سوی استاندار و سایر مسئولان این استان را در جلسه سران قوا طرح کنیم تا با اتخاذ تصمیمات مناسب، وضعیت اقتصادی و اشتغال در استان ایلام بهبود یابد.

رئیس قوه قضاییه در پایان از میهمان نوازی مردم خونگرم و شهید پرور ایلام، استاندار، نماینده، ولی فقیه، رئیس کل دادگستری و همه مسئولان امنیتی و انتظامی که در جریان این سفر استانی متحمل زحماتی شدند، قدردانی کرد.

بر اساس این گزارش، ارایه گزارش هیئت اعزامی به شهرستان‌های استان ایلام در جریان سفر استانی اخیر در دستور کار امروز جلسه مسئولان عالی قضایی قرار داشت.

22

ارسال نظر