شناسه خبر: ۷۸۶۲۰
لینک کوتاه کپی شد

معاون استاندار خراسان رضوی:

تعیین دومکان ویژه برای تجمعات اعتراضی در مشهد درحال پیگیری است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با اشاره به‌اینکه تاکنون گزارشی دررابطه با مدیران دوتابعیتی در استان دریافت نکرده‌ایم، از پیگیری دو ‌مکان ویژه تجمعات در مشهد و دیگر شهرستان‌ها خبر داد.

تعیین دومکان ویژه برای تجمعات اعتراضی در مشهد درحال پیگیری است

به گزارش مشهدفوری، رحیم ‌نوروزیان در نشست خبری که به‌مناسبت هفته دولت در صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان و هفت دولت؛ گفت: با وجود فضای رسانه‌ای منفی که توسط رسانه‌های بیگانه علیه کشور پیگیری می‌شود تا نظام اسلامی را ناکارآمد و درگیر بحران نشان دهد، خوشبختانه وضعیت ما از لحاظ اقدامات عمرانی طی یک سال اخیر تاکنون، وضعیت بدی نبوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در هفته دولت یک هزار و ۵۴۴ پروژه افتتاح می‌شود؛ اظهار کرد: 87 دستگاه درگیر این پروژه‌‌ها هستند، بیشترین پروژه‌ها نیز به‌حوزه صنعت و‌ معدن و‌ پس از آن به‌اداره‌کل ارتباطات و زیرساخت و راه و شهرسازی اختصاص دارد.

وی با اشاره به‌اینکه طی این مدت ۷۳ هزار میلیارد تومان به‌واحدهای تولیدی خراسان رضوی اختصاص داده شده است؛ متذکر شد: برخلاف فضای رسانه‌ای که دشمن ترسیم می‌کند، شاخص‌ها و آمار و ارقام نشان می‌دهد، شرایط ما نرمال و عادی است.

نوروزیان با اشاره به‌وجود ۵۲ حزب ثبت‌ شده و رسمی در خراسان رضوی؛ یادآور شد: از این تعداد، 14 حزب استانی و 38 حزب کشوری است، از لحاظ گرایشات سیاسی نیز 27 حزب اصلاح طلب، ۱۸ حزب اصولگرا و هفت حزب مستقل هستند، خانه احزاب استان نیز فعال است و فعالیت‌ نسبتا خوبی دارد.

وی بیان کرد: در حوزه انتصابات به‌ویژه انتصاب بخشداران و فرمانداران نیز ملاک‌های مشخصی داریم، تلاش ما این است که انتصابات درون‌سازمانی باشد، همچنین، شایسته‌سالاری و تعهد به‌سیاست‌های دولت، داشتن سوابق مرتبط و انتصاب پلکانی در انتصابات مورد توجه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون، 6 فرماندار جدید را منصوب کردیم و چهار فرماندار ما در استان بازنشسته شدند، در حال حاضر نیز، ۶ فرمانداری و 9 بخشداری با سرپرست اداره می‌شود.

وی همچنین تأکید کرد: از لحاظ امنیتی، با وجود توطئه‌ها و طراحی‌ها و اینکه مشهد همواره یکی از نقاط هدف بوده است، هیچ مشکل امنیتی نداریم و امیدواریم این شرایط بهتر و ثبات موجود حفظ شود.

نوروزیان با تأکید براینکه امنیت خط قرمز ما است و اجازه نمی‌دهیم خدشه‌ای به‌امنیت‌مان وارد شود؛ گفت: افرادی که اعتراض دارند باید مسؤولیتش را پذیرفته و مجوز بگیرند، به‌آنها مجوز داده می‌شود که در مکان‌های مشخصی تجمع کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی افزود: اما اینکه کسی بخواهد هرج و مرج به‌راه انداخته و امنیت و نظم شهر را به خطر بیندازد، اجازه نمی‌دهیم، زیرا امنیت این نظام به‌قیمت خون 200 هزار شهید به‌دست آمده و نمی‌توانیم به‌راحتی از کنار آن بگذریم.

وی ادامه داد: ضرب‌العجلی را برای شهرستان‌ها و فرمانداران تعیین کرده‌ایم، در مشهد دو مکان و در شهرستان‌ها یک مکان برای تجمع درنظر گرفته شده، این مکان‌ها باید داخل شهر بوده و ظرفیت لازم را داشته باشند، این موضوع درحال پیگیری است و زمانی که در شورای تأمین نهایی شد، اطلاع‌رسانی می‌شود.

نوروزیان با اشاره به‌اینکه این اعتراضات در هر کشور و سیستمی وجود دارد؛ بیان کرد: البته ما در حوزه پیشگیری با مدیران و روسای ادارات و دستگاه‌ها مرتبا جلساتی را برگزار کرده و از آنها درخواست کرده‌ایم که مهم‌ترین چالش‌ها و مشکلاتی که در حوزه کاری‌شان درجریان است، اعلام کنند تا بررسی و به‌تصمیم‌گیران کشور ارجاع داده شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با اشاره به‌اعتراضات اخیر صنف کفاشان مشهد؛ یادآور شد: در این مورد وقتی بررسی کردیم، متوجه شدیم در این زمینه هیچ گزارش، شکایت یا اعتراضی به‌هیچ جایی واصل نشده است.

وی ادامه داد: این رویه که هرکس به‌محض اینکه با مشکلی مواجه شد، به‌خیابان بریزد، همان چیزی است که دشمن می‌خواهد. مردم می‌توانند مشکلات خود را از طریق نمایندگانشان در شورای شهر و مجلس شورای اسلامی، دستگاه‌های نظارتی، فرمانداری‎ها و استانداری‌ها پیگیری کنند، ما حتما به‌آنها را رسیدگی می‌کنیم. به‌عنوان مثال، پدیده پرونده کوچکی نبود و اقدامات زیادی برای حل و فصل آن انجام شد.

نوروزیان در پاسخ به‌سؤال خبرنگار فارس درخصوص وجود مدیران دوتابعیتی در استان، اظهار کرد: در این رابطه تاکنون هیچ گزارشی دریافت نکرده‌ایم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضویدر پاسخ به‌پرسش دیگری دررابطه با بازداشت تعدادی از مدیران در استان، بیان کرد: بازداشت برخی مدیران، موضوعی نیست که اکنون کشف شده باشد و مرسوم است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد هرسال، چه‌قبل و چه‌بعد از انقلاب و در همه جای دنیا در هر شهری مدیر متخلف یا گزارش تخلفی از یک مدیر وجود داشته و این موضوع روند قانونی خود را طی کرده و در مواردی هم مدیر مربوطه تبرئه شده، این یک پدیده طبیعی است و در مقابل قانون ‌همه افراد باید پاسخگو باشند.

نوروزیان اضافه کرد: تلاطم‌های بازار و و اثرات آن از قبل پیش‌بینی شده است، درحوزه کالاهای استراتژیک ما بیش از یک سال ذخیره داریم، ستاد تنظیم بازار هم به‌طور مداوم فعال است و رصد می‌کند، کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی به‌کشف چند انبار احتکار کالا در مشهد و شهرستان‌ها اشاره و اظهار کرد: بخش عمده این اقدامات به‌دلیل تشدید فشای روانی در جامعه است، در دولت قبلی که تحریم‌ها تشدید شده و فشارها زیاد بود تا این حد احتکار کالا را نداشتیم، اما اکنون با اینکه نسبت به‌آن موقع، شرایط بهتری داریم، فضای روانی بسیار سنگین است.

وی با اشاره به‌سازمان‌های مردم‌نهاد؛ متذکر شد: سیاست دولت در رابطه با سمن‌ها توسعه، تقویت و حمایت است، بنابراین در این راستا با دستگاه‌های مختلف تفاهم‌نامه‌هایی امضا می‌شود.

نوروزیان اضافه کرد: البته کار اساسی که دولت در این حوزه انجام می‌دهد، قانون متمرکز است، دولت این را در یک لایحه جامع دیده و معاونت اجتماعی دارد آن را پیگیری می‌کند و درصورتی که در مجلس تصویب شود، بخش زیادی از مشکلات سمن‌ها حل می‌شود.

22

ارسال نظر