ورود میهمانان نشست وزرای امور زنان کشورهای اسلامی به مشهد
با استقبال رسمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ،وزرای امور زنان افغانستان، بغداد و موریتانی و مدیر کل وزارت امور زنان بنگلادش وارد مشهد شدند.
به گزارش سایت رصد اخبار مشهد ، خانم دلبر نظری وزیر امور زنان افغانستان، آقای محمد الحیدر سودانی وزیر کار و امور اجتماعی بغداد، خانم میمونه محمد التقی وزیر امور زنان و خانواده موریتانی و آقای محمد میزانو رحمان مدیر کل وزارت امور زنان و خانواده بنگلادش ، مهمانانی هستند که تاکنون وارد مشهد مقدس شدند .
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در مراسم استقبال رسمی از مهمانان گفت: نشست تخصصی وزرای امور زنان کشورهای اسلامی در راستای رویداد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام و با موضوع سیاست گذاری اجتماعی و خانواده در جوامع اسلامی الزامات و بایسته ها برگزار می شود .
سید جواد حسینی افزود: با توجه به فرصت میزبانی مشهد از رویداد پایتخت فرهنگی جهان اسلام و با استفاده از ظرفیت های هویتی اسلامی و تاریخی آن، باید از این ظرفیت ها در جهت ایجاد گفتمان فرهنگی میان نحله ها، اندیشه ها و مذاهب مختلف اسلامی استفاده شود .
وی با بیان اینکه مشهد اکنون با جمعیت بالغ بر سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و میزبانی از ۲۷ میلیون زائر در سال، بزرگترین شهر زیارتی جهان به شمار می رود، عنوان کرد: در مشهد فرصت های تاریخی، فرهنگی و گردشگری فراوانی وجود دارد که این اجلاس می تواند در راستای شناسایی این فرصت ها گام بردارد .
شایان ذکر است نشست تخصصی وزرای امور زنان کشورهای اسلامی ۷ اردیبهشت با حضور وزرای امور زنان و خانواده ده کشور اسلامی و میهمانان داخلی در مشهد مقدس برگزار خواهد شد .
22
ارسال نظر