سالن معراج بهشترضا(ع) مشهد تا شهریورماه ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: افق چهارساله ما در سال ۱۴۰۱ برای توسعه قبور، ساخت ۹۰ هزار قبر بود، که خوشبختانه بیش از ۹۰ درصد پروژه انجام شده است.

به گزارش مشهد فوری؛ ابراهیم علیزاده، امروز بیستم خرداد ۱۴۰۴، در بازدید از کلانپروژه سالن تطهیر و ساختمان اداری جدید در آرامستان بهشترضا(ع) اظهار کرد: افق چهارساله ما در سال ۱۴۰۱ برای توسعه قبور، ساخت ۹۰ هزار قبر بود، که خوشبختانه بیش از ۹۰ درصد پروژه انجام شده و با افزایش ظرفیت، تعداد قبور به ۱۲۰ هزار قبر یعنی ۳۰ هزار قبر بیشتر از برنامه افق اولیه رسیده و تا پایان سال جاری به اتمام میرسد.
وی افزود: با توجه به نیازسنجی صورتگرفته و فاصله زیاد ساختمان اداری و سالن تطهیر در بهشترضا(ع)، ساخت مجتمعی که تمامی خدمات در یک مجموعه انجام شود، شروع شده که بهزودی به بهرهبرداری میرسد.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: پروژه سالن معراج (تطهیر) بهشترضا(ع) به مساحت ۴ هزار و ۲۰۰ مترمربع شامل غسالخانه، سردخانه و سالن انتظار با پیشرفت قابل قبولی در حال اجراست که تا شهریورماه امسال به بهرهبرداری میرسد.
علیزاده بیان کرد: همچنین در مجاورت این سالن، ساختمان اداری آرامستان بهشترضا(ع) قرار گرفته که مرحله اجرایی آن تکمیل شده و در آستانه بهرهبرداری است.
ارسال نظر