شناسه خبر: ۱۶۷۰۴۰
لینک کوتاه کپی شد

اجرای معیار مدرسه تراز در مدارس ابتدایی خراسان رضوی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه مدرسه تراز باید در همه شئون تراز و معیار باشد ، گفت: همه مدارس ابتدایی استان باید به این معیار برسند که این روند از امروز با افتتاح «دبیرخانه مدرسه تراز» آغاز شده است.

اجرای معیار مدرسه تراز در مدارس ابتدایی خراسان رضوی

مصطفی اسدی روز سه شنبه در آیین «افتتاحیه دبیرخانه استانی مدرسه تراز» در مشهد افزود: در مدرسه تراز آموزش یک ابزار است اما پرورش آن محتوایی است که مقصد و مسیر را می‌سازد.

وی ادامه داد: در مدرسه تراز باید خانه، مدرسه، مدیر، معلم، دانش‌آموز و دستگاه‌های ستادی همه در یک مسیر باشند و همه به سمت یک هدف و مقصد حرکت ‌کنند تا نابسامانی وجود نداشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با تاکید بر اینکه مدرسه‌ها باید به همه ابعاد سند تحول بنیادین تعلیم و تربیت توجه کنند، اضافه کرد: در مدرسه تراز بایستی داستان فقر هویتی دانش‌آموزان را پوشش داد تا همه همراه هم رشد کنند.

برگزاری «ششمین پویش مردمی کودکان سایبری»

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا خراسان رضوی نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم آموزش فضای مجازی به دانش‌آموزان از دوران ابتدایی گفت: باید کودکان خود را در برابر فضای مجازی حفظ و آنان را به تولید محتوا از فضای مجازی ترغیب کنیم.

سرهنگ علی نانی افزود: هم اینک کودکان با فضای مجازی عجین شده‌اند و دشمن نیز از این طریق به دنبال آسیب رساندن به آنان است و باید برای‌ پیشگیری از این آسیب به فرزندانمان برنامه‌ریزی کرد.

وی ادامه داد: در این راستا پویش مردمی کودکان سایبری طراحی شده و «ششمین پویش مردمی کودکان سایبری» با شعار «با کودکان، ایمن‌تر در دنیای دیجیتال» از ۲۵ تا ۳۰ بهمن ماه در استان در حال برگزاری است اگرچه که باید این پویش در تمام روزهای سال برگزار شود.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا خراسان رضوی اضافه کرد: این پویش با هدف آموزش سواد رسانه به کودکان در قالب مسابقه کتابخوانی، نقاشی و طراحی پوستر برای رفتارهای درست در فضای مجازی و با اهدای جوایز به نفرات برتر برگزار می‌شود.

وقوع سالانه ۳۰۰ مورد تصادف منجر به فوت در مشهد

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری مشهد مقدس نیز در این مراسم گفت: مشهد دارای حدود چهار میلیون نفر جمعیت است و روزانه حدود هفت میلیون سفر در این کلانشهر صورت می‌گیرد

رضا نوروزی افزود: در مشهد سالانه ۳۰۰ فقره تصادف منجر به فوت رخ می دهد و به طور متوسط روزانه یک نفر در سوانح رانندگی جان خود را از دست می‌دهد که از این میزان تلفات حدود ۵۰ درصد مربوط به عابران پیاده است و بیشتر عابران پیاده، دانش‌آموزان هستند.

وی ادامه داد: بنابراین برای دانش‌آموزانی که در خصوص تردد در معابر آموزش ندیده‌اند این موضوع می‌تواند خطرآفرین باشد لذا تربیت و آموزش همه جانبه آنان در این زمینه به ویژه در مدرسه تراز امری بسیار ضروری است و امید است از این طریق شهری بدون تلفات ناشی از سوانح رانندگی داشته باشیم.

اولویت پرورش بر آموزش

رییس اداره اموزش و پرورش ناحیه ۲ مشهد نیز در این مراسم گفت: با توجه به رشد تکنولوژی و اطلاعات و هوش مصنوعی، مدرسه بایستی متحول، از نگاه‌های سنتی خارج؟، عمیق، پایدار، تعاملی و متفاوت و متنوع باشد.

حبیب صادقی با تاکید بر این که پرورش بر آموزش اولویت دارد و آموزش و پرورش نیاز به توجه دارد، افزود: اگر حال مدرسه، مدیر، معلم و دانش آموز خوب باشد، حال جامعه نیز خوب خواهد شد و اگر حال دانش‌آموز خوب نباشد نمی‌تواند درس را به خوبی یاد بگیرد و مدرسه تراز نیز صورت نمی‌گیرد.

ارسال نظر