سامانه شورا یاوران را جدی بگیرید؛ برای ۴ سال عملکردتان کفایت می کند!!
دیروز، فرصتی شد تا ساعاتی را در نمایشگاه هفته پژوهش بگذرانم هرچه غرفه های شرکت ها و استارتاپ های خصوصی جذابیت داشت، غرفه های دولتی وشبه دولتی کلیشه ای و بی مایه از کار در آمده بود. مشابه با آنچه انتظار هم می رفت.
به گزارش مشهد فوری ، درغرفه مرکزپژوهشهای شورای شهر مشهد با اینکه کتابها، انتشارات وحتی نام پژوهشها مربوط به سالیان گذشته بود و ظاهرا در این مقولات چیزی در این یکسال تولید نشده که ارایه شود! اما سامانه شورا یاوران و هدف گذاری آن کاملا قابل تامل وتوجه بود.
قرار است هر لایحه و طرحی که بناست در شورای شهر ارایه گردد، همزمان با ارجاع آن به هیات رییسه و کمیسیون های تخصصی، در این سامانه بارگذاری شود و تمام افراد و نخبگان عضو سامانه بتوانند نظرات وکامنت های خود را روی آن مطرح و این نظرات در جلسه رسمی تصمیم گیری در کمیسیون تخصصی به صورت علنی در سامانه منتشر شود و پس از تصویب و یا عدم تصویب ان نیز، متن نهایی که هم شامل نظرات اعضای شورا در موضوع مد نظر وهم نخبگان ومردم است باز هم در سامانه بارگذاری گردد.
بابت این طرح خوب ازدکترابراهیمی سالاری و مهندس طراح آن در مرکز پژوهشها تشکرکردم و همانجا از ایشان درخواست کردم همین یککار را به عنوان باقیات الصالحات از خود به جای گذارند. البته با دو تکمله.اول اینکه همه جزییات وپیوست های مرتبط با لوایح هم در سامانه موجود باشد و دوم این موضوع شامل تمامی لوایح و طرح ها بشود و این اتفاق محتمل که هیات رییسه شورا تنها مواردی که خودش صلاح می داند را به این سامانه ارجاع دهد رخ ندهد که دیگر می شود دیکتاتوری در قالب شفافیت!
یادداشت: سعید شعرباف
159
ارسال نظر