شناسه خبر: ۷۷۶۳۲
لینک کوتاه کپی شد

وزارت دفاع افغانستان از کشته‌شدن ۶۲ عنصر طالبان خبر داد

وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد که در عملیات‌ نیروهای امنیتی این کشور در ولایت های مختلف در ۲۴ ساعت گذشته ۶۲ عنصر طالبان کشته شده اند.

وزارت دفاع افغانستان از کشته‌شدن ۶۲ عنصر طالبان خبر داد

به گزارش مشهد فوری ، وزارت دفاع افغانستان با صدور بیانیه ای در وب‌سایت رسمی خود اعلام کرد: در عملیات‌ نیروهای امنیتی در ولایت های مختلف این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲ نفر از اعضای طالبان کشته و ۱۴ فرد دیگر نیز مجروح شدند.

در این بیانیه آمده است: این سلسله عملیات ها توسط نیروهای نظامی و امنیتی و با حمایت نیروهای هوایی و توپخانه‌ای در ولایت های ننگرهار، کنر، غزنی، پکتیا، ارزگان، فراه، فاریاب، کندز، نیمروز و هلمند انجام شده است.

بیانیه مذکور می افزاید: همچنین در عملیات های مذکور، مقادیر زیادی سلاح، مهمات و مواد منفجره نیز کشف و ضبط شده است. نیروی هوایی افغانستان با انجام ۸۹ پرواز ۵ مخفیگاه شبه نظامیان را منهدم کرده است.

22

ارسال نظر