شناسه خبر: ۱۶۶۲۲۲
لینک کوتاه کپی شد

کاتب بزرگترین قرآن جهان: این اثر ارزشمند را در منزل شخصی‌ نگهداری می‌کنم

«علی اکبر اسماعیلی قوچانی» کاتب بزرگترین قرآن جهان گفت: این اثر ارزشمند همچنان در خانه شخصی‌ام نگهداری می‌کنم و مکانی برای استقرار دائم آن تاکنون پیشنهاد نشده است.

کاتب بزرگترین قرآن جهان: این اثر ارزشمند را در منزل شخصی‌ نگهداری می‌کنم

به گزارش مشهدفوری؛  کاتب بزرگترین قرآن جهان روز شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: از سال ۱۳۸۸ کتابت این قرآن با حضور ۱۲۰ نفر آغاز و سال ۱۳۹۵ به پایان رسید.

علی اکبر اسماعیلی قوچانی افزود: در این مدت هیات‌ها و مقامات خارجی از کشورهای مختلف برای بازدید و حتی با پیشنهاد خرید آن با ارقام سنگین آمده‌اند که تاکنون به همه آنها پاسخ منفی داده‌ام.

وی اضافه کرد: مسوولان داخلی نیز تقریبا همه از این قرآن بازدید کرده اند اما هیچ تصمیمی قطعی و عملی برای حفظ آن صورت نگرفته است.

کاتب بزرگترین قرآن جهان ادامه داد: اهمیت این اثر ارزشمند در آن است که «بسم الله الرحمن الرحیم» در تمامی قرآن در اول صفحات قرار گرفته و برای هر سوره نیز نگارش متفاوتی دارد و هیچ جا دوبار به یک شکل نگارش نشده است.

 

ارسال نظر