افتتاح نمایشگاه نگارگری براساس داستانهای مولانا در نگارخانه فردوسی مشهد
یک نگارگر مشهدی از افتتاح نمایشگاه نگارگری براساس داستانهای مولانا در نگارخانه فردوسی جهاددانشگاهی مشهد در این هفته خبر داد.
به گزارش سایت مشهد فوری، عارفه پیمان ، از افتتاح نمایشگاه نگارگری براساس داستانهای مولانا در نگارخانه فردوسی جهاد دانشگاهی مشهد در این هفته خبر داد و گفت: 38 تابلو در این نمایشگاه به نمایش درآمده که بر اساس اقتباس از داستانهای آثار نوشته شده توسط مولانا تصویرگری و نگارگری آن انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه ترسیم نقش این تابلوها بیش از یک سال و نیم طول کشید، یادآور شد: این نمایشگاه تا پنج شنبه این هفته در نگارخانه فردوسی واقع در سه راه ادبیات، جنب فروشگاه شهرداری، جهاددانشگاهی مشهد برای علاقمندان ادامه دارد.
این نگارگر مشهدی ساعات بازدید از این نمایشگاه را 10 تا 12 صبح و 18 تا 20 عصر برشمرد و اضافه کرد: این آثار با همکاری هنرمندانی همچون مریم میرصدرایی، عارفه پیمان، منصوره یکتا، زهرا یکتا، شهلا کربلایی، ریحانه برزشی و مریم ذاکریمقدم طراحی و ترسیم شده است.
انتهای پیام/
22
ارسال نظر