نگاهی به حضور بازیکنان مشهدی در دربی
بازیکنان مشهدی در دربی آبی و قرمز
پنج بازيكن مشهدي تا کنون سابقه حضور در دربيهاي سرخابي پايتخت را داشتند.
به گزارش سایت مشهد فوری ، حسین بادامکی، پنج بازيكن مشهدي سابقه حضور در دربيهاي سرخابي پايتخت را داشتند. حسین بادامکی، قاسم دهنوی و حسین هوشیار پرسپولیس یهای مشهدی و علیرضا واحدی نیکبخت و غلامرضا عنایتی هم استقلال یهای آن بودهاند.
مروری بر حضور این بازیکنان :
حسین بادامکی در سالهای ۸۵تا۹۱ در پرسپولیس حضور داشت او ۱۵۱ بازی برای این تیم انجام داده و ۱۴ گل به ثمر رساند.
علیرضا واحدی نیکبخت در سالهای ۷۸تا۸۵، ۹۲و ۹۳ در مجموع ۱۵۱ بازی برای استقلال انجام داده و ۲۲ گل به ثمر رساند.او پس از علی پروین با ۱۹ بازی رکورددار حضور در دربی تهران است.
قاسم دهنوی در سالهای ۹۲ و۹۳ در پرسپولیس بود و ۱۵ بازی با لباس این تیم انجام داد و یک گل نیز به ثمر رساند.
رضا عنایتی در سالهای ۸۲ تا۸۵، ۸۸ ، ۸۹و ۹۴ در مجموع ۱۰۷ بازی برای استقلال انجام داده و ۹۳ گل برای این تیم به ثمر رساند. او رکورد مسنترین بازیکن دربی را دارد.
حسین هوشیار دروازهبان پرسپولیس در سال٩٠ بود و در دربي معروف سال ٩٠ نيز درون دروازه بود.
22
ارسال نظر