شناسه خبر: ۷۰۰۹۰
لینک کوتاه کپی شد

عیادت دکتر برادران از داور ارزنده و خوب فوتسال کشور

دکتر برادران، ریاست محترم هیأت فوتبال استان از امید ظریفیان، داور ارزنده و خوب فوتسال کشور که در بستر بیماری هستند عیادت کرد.

عیادت دکتر برادران از داور ارزنده و خوب فوتسال کشور

به گزارش مشهد فوری، دکتر برادران، ریاست محترم هیأت فوتبال استان از امید ظریفیان، داور ارزنده و خوب فوتسال کشور که در بستر بیماری هستند عیادت کرد.

در این دیدار جناب آقای جعفرزاده (دبیر هیأت فوتبال مشهد)، جناب آقای طلوع (مسئول کمیته داوران مشهد) و جناب آقای مالک (مسئول دپارتمان داوری فوتسال مشهد) نیز حضور داشتند.

امید ظریفیان از سال ۸۵ شروع به داوری کرده و تا کنون در لیگ های پایه اعم از جوانان و نوجوانان، لیگهای دسته یک و تورنمنت های متعدد کشوری سوت زده

زده است.

خوشبختانه روند درمان این داور ارزنده به خوبی در حال سپری شدن می باشد و به امید خدا در آینده ای نزدیک شاهد قضاوت های خوب و عادلانه ایشان در میادین مختلف فوتسال خواهیم بود.

22

ارسال نظر