شناسه خبر: ۷۴۳۱۸
لینک کوتاه کپی شد

منچستریونایتد به دنبال جذب سردار آزمون بود

منچستریونایتد قصد امضای قرارداد با مهاجم ایرانی را داشت.

منچستریونایتد به دنبال جذب سردار آزمون بود

به گزارش مشهد فوری ، اینیگو آرتئاگا یک مربی اسپانیایی به "دیاریوسور" گفت: زمانی که در مورد جهان فوتبال صحبت می‌شود، کمتر کسی به این ایران فکر می‌کند اما اگر یک بار در داربی تهران حضور داشته باشد هرگز ایران را فراموش نخواهد کرد. آزمون این امتیاز را داشته که در هیچ یک از تیم‌های بزرگ پایتخت بازی نکند. او از سپاهان به فوتبال روسیه راه پیدا کرد و به همین خاطر در تمام کشورش هوادار دارد. شرایط او مشابه محمد صلاح در مصر است. او نیز یک ستاره پاک محسوب می‌شود که نه در الاهلی و نه در الزمالک بازی کرده است.

مهاجم جوان ایرانی در سال ۲۰۱۳ به روبین کازان پیوست و در سال ۲۰۱۶ فرصت همکاری با خاوی گارسیا را پیدا کرد. او فرصت پیشرفت دارد چون ۲۳ ساله است. او در حرکات خیلی خوب است و تنها کم گل می‌زند. با این حال آینده درخشانی دارد.

آرتئاگا افزود: آزمون به عنوان مهاجم میانی شناخته می‌شود که سریع حرکت می‌کند و سعی دارد دفاع حریف را بر هم بریزد. این ویژگی‌اش قابل توجه است. او با توپ قابلیت زیادی دارد اما برای این که یک مهاجم میانی خوب باشد، به گل‌های بیشتری نیاز دارد (او در دو فصل اخیر به ترتیب ۷ و ۵ گل به ثمر رساند). می‌توانست در لیگ بزرگ‌تری پا به توپ شود اما تصمیم گرفت در روسیه بازی کند. او در تیم روستوف حضور در لیگ قهرمانان را تجربه کرد و باعث شد در جهان شناخت بیشتری نسبت به او پیدا کنند. آزمون در این فصل با پیراهن کازان که در رقابت‌های اروپایی حضور نداشت به میدان رفت و به همین خاطر در مرکز توجه قرار نداشت.

سرمربی اسپانیایی در ادامه به یک موضوع مهم اشاره کرد و گفت: مهاجم جوان ایرانی از یک تیم بزرگ پیشنهاد داشت که آن منچستر یونایتد بود. همچنین یک تیم اسپانیایی قصد امضای قرارداد با او را داشت، با این حال آزمون ترجیح داد با بردیف کار کند. باشگاه اورتون نیز درباره او از ما سوال کرد.

آرتئاگا در پایان به شرایط مهاجم ایرانی در جام جام جهانی ۲۰۱۸ پرداخت و گفت: به نظر می‌رسد این بازیکن در جام جهانی درخشش زیادی نداشته باشد چون تیم ملی کشورش در سطح بالایی قرار ندارد و به احتمال فراوان در مرحله گروهی حذف می‌شود. / خبرآنلاین

27

ارسال نظر