شناسه خبر: ۷۴۳۵۲
لینک کوتاه کپی شد

کاپیتان تیم فوتبال پدیده:

مشکلات فوتبال خراسان رضوی سریال تکراری است/ از طرف مسئولان استانی حمایت نمی‌شویم

کاپیتان تیم فوتبال پدیده عدم حمایت از فوتبال در خراسان رضوی را سریال تکراری بیان کرد.

مشکلات فوتبال خراسان رضوی سریال تکراری است/ از طرف مسئولان استانی حمایت نمی‌شویم

به گزارش مشهد فوری رضا ناصحی اظهار کرد: به هیچ عنوان از طرف مسئولان استانی حمایت نمی‌شویم اما بیان این موضوع مثل سریال‌های تکراری شده است، فقط آدم غصه می‌خورد چرا خراسان نباید مثل خوزستان چهار سهمیه در لیگ برتر داشته باشد، مدیران باشگاه تنها هستند و ما تنها نماینده شرق کشور در لیگ برتر هستیم، باید دست به دست هم بدهیم تا شرایط مهیا شود تا تیم بدون دغدغه مالی در مسیر موفقیت گام بردارد چون با حضور گل‌محمدی دغدغه فنی نداریم.

کاپیتان تیم پدیده گفت: با توجه به شرایط و شروع خوبی که در ابتدای فصل گذشته داشتیم هدف ما کسب سهمیه آسیایی بود اما در نهایت با تمام مشکلات تیم، در لیگ برتر ماندیم، امسال هم با حضور وطن‌خواه احساس می‌کنم تیمی در خور شأن خراسان راهی لیگ برتر می‌شود. همچنین انتخاب گل‌محمدی هوشمندانه و به جا بود، این انتخاب کمتر محتمل بود، ولی به شخصه از حضور گل‌محمدی در پدیده خوشحال هستم، وی کارایی بالایی دارد و از لحاظ شخصیتی و اخلاقی در کنار دانش فنی از بهترین‌ها به حساب می‌آید، از طرف دیگر جوان‌گرایی همیشه جزو برنامه‌های گل‌محمدی بوده و با حضور بازیکنان جوان و خوبی که داریم تیم منسجمی خواهیم داشت.

ناصحی در خصوص شرایط پدیده در پیش فصل افزود: شنبه لیست توسط گل‌محمدی اعلام می‌شود و مطمئنا مدیران باشگاه تلاش خواهند کرد تا مشکلات مالی مثل فصل گذشته ایجاد نشود و دیگر به خاطر بعضی از قراردادها با کسر امتیاز مواجه نشویم باید از اشتباهات گذشته درس بگیریم. / فارس

27

ارسال نظر