مشکی پوشان مقابل قشقایی متحمل شکست شد
تیم فوتبال مشکی پوشان مشهد مقابل حریف شیرازی اش در لیگ دسته اول فوتبال شکست خورد.
به گزارش مشهدفوری، در ادامه هفته چهارم رقابتهای لیگ دسته یک فوتبال کشور تیم فوتبال مشکیپوشان در یک دیدار پربرخورد مقابل قشقایی شیراز، در ورزشگاه تختی مشهد، با نتیجه ۲بر۱ شکست خورد.
تیم مشکیپوشان در این بازی در نیمه اول با خطای دروازهبان قشقایی روی الیاس صالحی صاحب ضربه پنالتی شد که توسط حسین بادامکی تبدیل به گل شد و نیمه اول با برتری مشکی پوشان به پایان رسید.
در نیمه دوم حملات تیم قشقایی بیشتر شد و اخراج دو بازیکن تیم مشکیپوشان و عدم تجربه سرمربی این تیم در کنترل بازی بازیکنانش نیز کار را برای آنها سختتر کرد و در نهایت تیم قشقایی موفق شد دو گل را وارد دروازه مشکیپوشان کند تا این مسابقه با شکست تیم مشهدی به پایان برسد.
با این شکست، تیم مشکیپوشان با شرایط خطرناکتری روبرو شد تا بدون امتیاز در ردههای پایین جدول قرار گیرد.
بعد از این باخت تعدادی از لیدرهای تیم مشکیپوشان که پیش از این نیز به انتخاب حمید زوهانی به عنوان سرمربی مشکی پوشان اعتراض داشتند، به شدت نسبت به عملکرد زوهانی اعتراض کردند.
شدت این اعتراضها آن قدر زیاد بود که اگر افراد دیگر وساطت نمیکردند شاید کار به درگیری کشیده میشد.
مشکیپوشان که شرایط جالبی برای ادامه رقابتها ندارد و با مشکلات اساسی مدیریتی و مالی روبهرو است بعد از جدایی حنطه و انتخاب حمید زوهانی به عنوان سرمربی جدید قرار بود با اسپانسر جدید در رقابت ها شرکت کند که ظاهرا این موضوع فقط در حد حرف باقی ماند و در این بازی خبری از اسپانسر جدید روی پیراهن بازیکنان نبود.
از نکات دیگر جالب توجه این دیدار، غیبت خداداد عزیزی رییس کمیته انتقالی باشگاه مشکیپوشان بود که به گفته زوهانی برای شرکت در مسابقات فوتبال پیشکسوتان در یزد حضور داشت! از خانواده عباسی، مالک باشگاه هم کسی در ورزشگاه حضور نداشت.
ورزشگاه تختی شرایط برگزاری این دیدار را نداشت و تا دقایق پایانی عوامل هیات فوتبال استان و هواداران مشکیپوشان برای رفع نواقص در تلاش بودند.
علاوه بر مهدی برادران، رئیس هیات فوتبال استان که از نزدیک نظارهگر این دیدار بود، احسان اصولی عضو شورای شهر مشهد هم که برای انتخابات ریاست هیات فوتبال نامزد شده نیز در ورزشگاه حضور داشت، که بعد از گل دوم تیم قشقایی ورزشگاه را ترک کرد.
22
ارسال نظر