شناسه خبر: ۱۶۸۱۳۵
لینک کوتاه کپی شد

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: ماندگاری هوای گرم در استان پیش‌بینی می‌شود هرچند که برای روز‌های آینده خصوصاً چهارشنبه و پنجشنبه به ویژه نیمه شمالی استان چند درجه کاهش دمای روزانه را خواهند داشت و مقداری از شدت گرما در این مناطق کاسته می‌شود.

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی

زهرا آهنگرزاده در گفت‌و‌گویی، در خصوص وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی از ساعات بعدازظهر امروز شاهد افزایش و انتقال ذرات گردوغبار به مناطق شمال شرقی استان خواهیم بود که سبب کاهش کیفیت هوا و میدان دید خواهد شد، به تدریج دیگر مناطق استان خصوصاً طی فردا و از جمله مناطق نیمه شرقی، جنوبی و نواحی مرکزی استان از جمله مشهد مقدس نیز شاهد افزایش ذرات گرد و غبار خواهیم بود.

وی افزود: وضعیت جوی مذکور تا چهارشنبه بعد از ظهر تداوم خواهد داشت.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی، ادامه داد: همچنین انتظار داریم از فردا تا روز‌های پایانی هفته به‌تناوب شاهد افزایش باد گاهی وزش باد شدید هم در سطح استان خصوصاً نواحی بادخیز باشیم و برای ساعات بعدازظهر فردا و برای روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه نیز برای مناطقی از استان به ویژه نیمه شمالی رگبار باران، رعدوبرق با احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود که این وضعیت می‌تواند باعث جاری شدن رواناب و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها شود.

به گفته آهنگرزاده روز گذشته، ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ در پی پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی هشدار سطح نارنج سطح زرد صادر شده است.

وی اعلام کرد: همچنان ماندگاری هوای گرم در استان پیش‌بینی می‌شود هرچند که برای روز‌های آینده خصوصاً چهارشنبه و پنجشنبه به ویژه نیمه شمالی استان چند درجه کاهش دمای روزانه را خواهند داشت و مقداری از شدت گرما در این مناطق کاسته می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی در نهایت گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، شهرستان قوچان با ۱۲ درجه خنک‌ترین و سرخس با ۴۳ درجه گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند. نوسانات دمایی مشهد طی این مدت بین ۲۲ و ۳۷ درجه بوده است که امروز دمای مشهد در خنک‌ترین ساعات به ۲۳ درجه و در گرمترین ساعات بخ ۳۸ درجه خواهد رسید.

 

منبع: شهرآرانیوز

ارسال نظر