شناسه خبر: ۵۸۶۳۳
لینک کوتاه کپی شد

تداوم خشکسالی در مناطق تحت حفاظت محیط زیست خراسان رضوی

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: مناطق تحت حفاظت این اداره کل همچنان با معضل خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کنند.

تداوم خشکسالی در مناطق تحت حفاظت محیط زیست خراسان رضوی

به گزارش سایت مشهد فوری ، حمید صالحی گفت: افزایش دمای هوا در سال جاری وضعیت را در مناطق تحت حفاظت محیط زیست دشوارتر کرده است.
وی با بیان اینکه تاکنون خبری از تلف‌شدن گونه‌های تحت حفاظت بر اثر گرما در سطح استان گزارش نشده است، اظهار کرد: در تمامی مناطق تحت حفاظت در شهرستان‌های استان، آبرسانی به آبشخورها و آبگیرهایی که دچار کم آبی هستند، انجام می‌شود.
این مسئول اظهار کرد: توزیع آب در مناطق، توسط تانکرهای آبرسانی انجام می‌شود و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
وی اظهار کرد: شهرستان‌های گناباد، بجستان ،خواف، زاوه ، سرخس و تا حدودی شهرستان‌های بردسکن وکاشمر به شدت دچار خشکسالی و گرما هستند که نسبت به سایر شهرستان‌ها وضعیت خاص‌تری در این زمینه دارند.
وی گفت: در هر منطقه که احساس شود وضعیت زیست وحوش به لحاظ آب دچار مشکل بیشتری است بلافاصله اقدامات لازم حمایتی و تامین آب انجام می‌شود تا از بروز هر گونه بحران جلوگیری شود.
20 درصد مساحت 117 هزار و 769 کیلومتر مربعی خراسان رضوی زیر پوشش حفاظت محیط زیست و وسعت زیستگاه‌های این استان 2 میلیون و 500 هزار هکتار است.
خراسان رضوی دارای 28 اثر ملی طبیعی، پارک ملی، پناهگاه حیات وحش، مناطق حفاظت شده و 13 منطقه شکار ممنوع است و 80 گونه پستاندار، 285 گونه پرنده، 2 گونه دو زیست، 68 گونه خزنده و 24 گونه ماهی در این استان زیست می‌کنند.
گونه‌های شاخص حیات وحش در خراسان رضوی شامل بز وحشی، قوچ، میش، آهو، پلنگ، یوزپلنگ، گرگ، کفتار و انواع پرندگان شکاری، هوبره و کبک است.

انتهای پیام/

22

ارسال نظر