هوا در خراسان رضوی گرم می شود
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: با آغاز روند افزایشی دما از فردا و امتداد آن در طول هفته آتی هوای این استان گرمتر می شود.
به گزارش مشهد فوری ، فریدون سنگچولی گفت: بر همین اساس دمای هوای مشهد فردا به 28 درجه و یکشنبه آتی به 30 درجه افزایش می یابد. بیشینه امروز دمای هوای این شهر 27 درجه سلسیوس است.
وی همچنین به شدت یافتن سرعت وزش باد از عصر امروز اشاره و بیان کرد: شدت وزش باد بیشتر در نواحی جنوبی و شرقی خراسان رضوی با سرعت 16 متر بر ثانیه پیش بینی شده است.
کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: بیشترین میزان وزش باد ظرف 24 ساعت گذشته از تایباد و با سرعت 54 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.
وی افزود: طی 24 ساعت گذشته قوچان با کمینه دمای هفت درجه خنکترین و سرخس با پیشینه دمای 32 درجه گرمترین شهرهای خراسان رضوی بودند.
منبع: ایرنا
160
ارسال نظر