مرمت اضطراری ۹ اثر تاریخی در تربتحیدریه آغاز شد
با تخصیص اعتبارات استانی و ملی، عملیات مرمت اضطراری ۹ بنای تاریخی شاخص در شهرستان تربتحیدریه کلید خورد؛ بناهایی که بخشی از هویت فرهنگی و معماری کهن این منطقه را در دل خود جای دادهاند.

به گزارش مشهد فوری؛ علی محمدی، رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تربتحیدریه، از آغاز عملیات مرمت اضطراری ۹ بنای تاریخی در این شهرستان خبر داد و گفت: این اقدام همزمان با تخصیص اعتبارات عمرانی از منابع استانی، ملی و مصوبات سفر وزیر صورت گرفته است.
وی افزود: بناهایی که مرمت آنها آغاز شده شامل مزار قطبالدین حیدر، حمام حاج رئیس، مسجد عماد، رباط تروسک، خانه تاریخی امینی، سرای امین، مزار تاریخی احمدالرضا، مزار پیریاهو کدکن و آبانبار میدان رباط هستند.
به گفته محمدی، مرمت برخی از این آثار با مشارکت شهرداری، شورای اسلامی، اداره اوقاف، مالکان بنا و همچنین همراهی خیران و بخش خصوصی انجام میشود.
او با تأکید بر اهمیت حفظ آثار تاریخی در توسعه گردشگری منطقه تصریح کرد: امسال علاوه بر مرمت آثار تاریخی، برای توسعه زیرساختهای گردشگری روستایی و تکمیل خانه صنایعدستی تربتحیدریه نیز اعتبارات جداگانهای اختصاص یافته است.
ارسال نظر