شناسه خبر: ۹۱۹۵۳
لینک کوتاه کپی شد

هفته هفتم لیگ برتر والیبال؛

پیام مشهد به شکار عقاب نهاجا می رود

نماینده خراسان در هفته هفتم لیگ برتر والیبال در تهران میهمان «عقاب نهاجا» خواهد بود.

پیام مشهد به شکار عقاب نهاجا می رود

به گزارش مشهد فوری ، هفته هفتم لیگ برتر والیبال برای نماینده مشهد با بازی خارج از خانه مقابل عقاب نهاجا پیگیری خواهد شد؛ دیداری که براساس اعلام فدراسیون والیبال از ساعت۱۶ در سالن نیروهوایی عقاب برگزار خواهد شد. تیم والیبال پیام مشهد که در بازی‌های اخیر خود عملکرد قابل‌قبولی داشته و توانسته با بردهای ۳بر۲ بر حریفان فائق آید، حالا درپی آن است تا اولین پیروزی سه‌امتیازی خود در فصل جاری را به دست آورد. شاگردان جبار قوچان‌نژاد روز گذشته از قلعه‌ عقاب‌ها به سوی خانه عقاب پرواز کردند تا در نبردی دیگر در خارج از خانه مقابل میزبان پُرانگیزه خود صف‌آرایی کنند؛ میزبانی که از لیگ دسته۱ به لیگ برتر آمده و نظامیان عقاب تیم هماهنگی هستند که برای لیگ‌برتری‌های پُرمدعای امسال دردسرهای فراوان ایجاد کرده‌اند. پیامی‌ها هفته گذشته هم به قید قرعه لیگ برتر میهمان شهرداری ارومیه بودند و دوهفته‌ای می‌شود که از بازی خانگی و حمایت هواداران پُرشورشان در سالن مهران مشهد محروم هستند.

امیدوار به پیام‌آوری شادی

جبار قوچان‌نژاد، سرمربی کهنه‌کار پیام، که با تجربه سال‌ها مربیگری در لیگ برتر والیبال چم‌وخم این تورنمنت را به‌خوبی می‌داند، درباره بازی امروز مقابل میزبانشان عقاب نهاجا گفت: «همیشه به بچه‌ها توصیه می‌کنم هیچ تیمی آن‌قدر قوی نیست که نتوان آن را بُرد و هیچ تیمی هم آن‌قدر ضعیف نیست که خودتان را ازپیش‌برنده بدانید.»

وی افزود: «هر جا تعلل کنیم و خودمان نباشیم، ضربه می‌خوریم و هر جا برنامه‌هایی را که روی آن‌ها کار کرده‌ایم اجرا کنیم، مطمئنا می‌توانیم به نتیجه دلخواه برسیم.»

سرمربی تیم والیبال پیام مشهد که تیمش با توجه به دیرتشکیل‌شدن در ۶ هفته گذشته نتایج قابل‌قبولی را به دست آورده است، خاطرنشان کرد: «مقابل عقاب نهاجا بی‌تردید روز سختی خواهیم داشت، چراکه این تیم جوان و بسیار پُرانگیزه است. جایگاه آن‌ها در جدول به شکلی است که بازیکنانشان با تمام توان به مصاف ما می‌آیند تا از بازی خانگی نتیجه بگیرند.»

قوچان‌نژاد با اشاره به وضعیت مصدومان تیمش تصریح کرد: «خدا را شکر همه بچه‌ها هستند و تنها سیدمحمد موسوی همان مصدومیت جزئی از ناحیه پا را دارد که چندهفته‌ای است با ۶۰،۷۰ درصد توان در مسابقات شرکت می‌کند.»

وی در پایان اظهار کرد: «ان‌شاءا… امروز در یک روز خوب بتوانیم پیام‌آور شادی برای مردم شهر باشیم.»

احکام رسیده از جنجال جهنم ارومیه

خبر صدور احکام کمیته انضباطی فدراسیون والیبال در آستانه آغاز دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر، تکلیف جنجال ارومیه‌ای‌ها در بازی مقابل پیام را هم مشخص کرد؛ جنجالی که شب سختی را برای نماینده مشهد در ارومیه رقم زد، اما دست آخر با پیروزی شیرین ختم‌به‌خیر شد. فدراسیون والیبال درباره احکام آن بازی جنجالی اعلام کرده است که پس از بررسی موضوع که اظهارات مدعوین به شرح مبسوط در صورت‌جلسه انعکاس یافته است، با اعلام ختم رسیدگی، تیم والیبال شهرداری ارومیه به لحاظ رفتار نامناسب برخورد تماشاگران به یک جلسه محرومیت از حضور تماشاگران در بازی خانگی و پرداخت ۱۰۰میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین سرمربی تیم شهرداری ارومیه، جاوید محسنی‌نیا، به لحاظ اعتراض به داور و رفتار توهین‌آمیز به تذکر کتبی با درج در پرونده محکوم شد. در حکم کمیته انضباطی مقرر شده است فردی که با سیدمحمد موسوی برخورد داشته و به هتک‌حرمت منتهی شده است، تا پایان نیم‌فصل از حضور در سالن‌های مسابقه والیبال محروم شود.

به‌دنبال دومین برد خارج از خانه

پیام مشهد هم‌اکنون با ۴برد از ۶ مسابقه و کسب ۸ امتیاز در مکان ششم جدول رده‌بندی است. نماینده مشهد در لیگ برتر والیبال شروع خوبی نداشت، اما هرچه از کار گذشت، بر کیفیت شاگردان قوچان‌نژاد افزوده شد. ولی نباید این مسئله را هم فراموش کرد که پیام در لیگ کنونی هنوز به سد بلند پیکان، سایپا و گنبد نخورده است. البته توزیع متوازن بازیکنان در لیگ امسال قدرت تیم‌ها را به هم بسیار نزدیک کرده و بعید است نماینده مشهد در این بازی‌ها حریف دست‌وپابسته‌ای برای حریفان باشد. در دیدارهای مهم دیگر این هفته شهروند اراک میزبان خاتم اردکان خواهد بود و پیکان در خانه از شهرداری گنبد میزبانی می‌کند. برنامه سایر دیدارها به این شرح است: شهرداری تبریز - شهرداری ارومیه / دورنا ارومیه - کاله مازندران / فولاد سیزجان ایرانیان - شهرداری ورامین.

159

ارسال نظر