شناسه خبر: ۱۶۶۱۴۱
لینک کوتاه کپی شد

هنوز نامه رسمی برای برگزاری دربی در مشهد نداریم

رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی با اشاره به وعده وزیر ورزش و جوانان برای برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس در مشهد یا شیراز گفت: تا به این لحظه هیچگونه نامه ای برای برگزاری این دیدار در ورزشگاه امام رضا(ع) ارسال نشده است.

هنوز نامه رسمی برای برگزاری دربی در مشهد نداریم

به گزارش مشهدفوری؛ سید خلیل موسوی، رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: دقایقی قبل وزیر ورزش و جوانان اعلام کرده است که ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد یکی از گزینه های میزبانی بازی دربی است اما تا به این لحظه هیچگونه نامه ای برای برگزاری این دیدار در ورزشگاه امام رضا(ع) برای ما ارسال نشده است. وی در ادامه افزود:‌ اگر نامه ای نیز ارسال شود در ابتدا با توجه به اینکه مسائل امنیتی و ترافیکی در اطراف ورزشگاه امام رضا(ع) مطرح است پیشنهاد اول ما برگزاری بازی دربی در ورزشگاه ثامن مشهد است.

سید خلیل موسوی در ادامه با بیان اینکه ورزشگاه امام رضا(ع) به دلیل حواشی خاص خود دربی و استقبال بیش از ظرفیت نمی تواند بار ترافیکی را تحمل کند و نباید در اولویت باشد، خاطرنشان کرد:‌ ما از برگزاری دربی در مشهد استقبال می کنیم اما میزبانی در ورزشگاه ثامن مشهد دردسرهای کمتری دارد.

رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی عنوان کرد:‌ استادیوم ثامن به تازگی بازسازی شده است و چمن خوبی دارد و می تواند میزبان خوبی برای دربی باشد. وی در پایان گفت:‌ اگر بحث ورزشگاه امام رضا(ع) برای دیدار استقلال و پرسپولیس جدی شود نقش شورای تامین استان خراسان رضوی پررنگ می شود و نقش محوری دارند.

 

ارسال نظر