شناسه خبر: ۸۲۸۶۴
لینک کوتاه کپی شد

تعمیر و بازسازی سالن بهشتی به‌سرعت آغاز می‌شود

سالن شهید بهشتی مشهد و امکانات جانبی این سالن ازجمله خانه کشتی و پایگاه قهرمانی احتمالا باید در فروردین98 از رقابت‌های کشتی آزاد جام‌جهانی2019 میزبانی کنند.

تعمیر و بازسازی سالن بهشتی به‌سرعت آغاز می‌شود

به گزارش مشهد فوری ، سالن شهید بهشتی مشهد و امکانات جانبی این سالن ازجمله خانه کشتی و پایگاه قهرمانی احتمالا باید در فروردین98 از رقابت‌های کشتی آزاد جام‌جهانی2019 میزبانی کنند.

همه این‌ها درحالی است که امیدی به تکمیل سالن 6هزارنفری مجموعه ثامن‌الائمه تا 6 ماه آینده نیست و سالن شهید بهشتی تنهاسالنی است که برای اجرای این مسابقات ظرفیت دارد، اما نیاز به تغییرات در سالن با توجه به میزبانی‌های سال‌های قبل احساس می‌شود.

اهمیت این موضوع دیروز مدیرکل ورزش و جوانان را بر آن داشت تا به‌همراه معاون ورزشی و رئیس حراست اداره کل از امکانات مجموعه بهشتی بازدید کند و در جریان فعالیت‌های هیئت کشتی و آمادگی برای میزبانی این رقابت‌ها قرار بگیرد.

فرزاد فتاحی در جریان بازدید از خانه کشتی استاد حمید توکل در مجموعه شهید بهشتی گفت: باید با برنامه اجرایی برای کشتی استان تلاش کنیم. از هیئت برای همکاری بیشتر با ادارات شهرستان‌ها و فعالیت بیشتر در تمام نقاط استان، برنامه می‌خواهیم.

فاصله کشتی خراسان با گذشته خود و سایر استان‌ها باید هرچه‌سریع‌تر جبران شود؛ همچنین نامداران و قهرمانان بزرگی در کشتی استان بودند، این که افراد باید در کنار کشتی باشند و با همراهی نسل آینده بتوانیم به سطح اول کشور برسیم.

همچنین فتاحی در بازدید از سالن بهشتی ضمن درخواست ارائه گزارش از هیئت کشتی، حراست و مدیر مجموعه‌ بهشتی درباره شرایط لازم برای میزبانی جام‌جهانی اظهار کرد: باید از تمام ظرفیت درراستای برگزاری هرچه‌بهتر رقابت‌های جام‌جهانی کشتی استفاده کنیم.برخی تغییرات باید خیلی سریع تا زمان بازدید ناظر اتحادیه جهانی کشتی انجام شود و برای برخی تغییرات باید تا پیش از آغاز مسابقات شرایط لازم را مهیا کنیم.

وی ادامه داد: تمامی واحد‌های مسئول موظف هستند تا گزارشات لازم را تا روز شنبه ارائه کنند تا در هفته آتی با هماهنگی مسئولان فدراسیون برای آماده‌سازی شرایط میزبانی جلسات هماهنگی را برگزار کنیم.

159

ارسال نظر