ذخیره سدهای خراسان رضوی به ۶ درصد رسید | بحران کمآبی در مشهد شدیدتر شد
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی گفت: حجم ذخیره سدهای استان تنها ۱۰۱ میلیون مترمکعب است که معادل ۶ درصد ظرفیت آنها بوده و نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۲.۵ برابر کاهش یافته است.

به گزارش مشهد فوری؛ محمدعلی نعمتنژاد افزود: حجم ذخایر آب سدهای خراسان رضوی در مدت مشابه سال گذشته ۲۵۲ میلیون مترمکعب بود.
وی بیان کرد: میزان ذخیره آب در سدهای تأمینکننده آب مشهد شامل دوستی، کارده، طرق و ارداک تنها چهار درصد است و این شهر همچنان در شرایط بحران کمآبی قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی با اشاره به کاهش ۳۱ درصدی بارشها نسبت به میانگین بلندمدت گفت: در سال آبی گذشته (مهر ۱۴۰۳ تا مهر ۱۴۰۴) مجموع بارندگی استان به ۱۲۶ میلیمتر رسید.
او با تأکید بر برخورد با برداشتهای غیرمجاز از سفرههای زیرزمینی اظهار کرد: در نیمه نخست امسال ۲۷۶ حلقه چاه غیرمجاز در استان مسدود شده است.
نعمتنژاد از شهروندان خواست با مدیریت مصرف آب، زمینه عبور از بحران کمآبی را فراهم کنند.
خراسان رضوی طی چهار سال گذشته با خشکسالیهای متوالی و بیسابقه مواجه بوده و هماکنون نیمی از ۳۷ دشت استان در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارند. بر اساس گزارشها، خشکسالی در مشهد نسبت به سایر مناطق استان شدیدتر است.
ارسال نظر