قتل عام خانوادگی در تهران/دختر جوان بعد از جنایت شیرینی پخش کرد
پرونده دختر جوان که با همدستی پسرمورد علاقهاش و دوست او سه نفر را به قتل رسانده و اموالی از خانه مقتولان سرقت کرده بودند با صدور جلب به دادرسی به دادگاه ارسال شد.
به گزارش مشهد فوری ، پرونده دختر جوان که با همدستی پسرمورد علاقهاش و دوست او سه نفر را به قتل رسانده و اموالی از خانه مقتولان سرقت کرده بودند با صدور جلب به دادرسی به دادگاه ارسال شد.
جسد زن میانسال ایرانی و شوهر افغانی او در حمام خانهشان در طبقه پنجم ساختمانی در بلوار ابوذر پیدا شد. این در حالی بود که در بازرسی خانه، آنها بقایای جسد دختر جوان خانواده را در بشکه اسیدی که در آنجا قرار داشت پیدا کردند.
شواهد نشان میداد 40 روز از این جنایت گذشته و هیچ اثری از دختر دیگر خانواده نبود. این دختر اختلاف شدیدی با مادرش داشت. با کشف این سرنخ، دختر جوان تحت تعقیب قرار گرفت و بازداشت شد. با اعتراف او راز این جنایت فاش شد و دو مرد که همدست او بودند نیز بازداشت شدند.
متهمان روانه زندان شده و چند روز پیش برای آخرین دفاع به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای جنایی تهران منتقل شدند.
عامل اصلی این جنایتها به بازپرس پرونده گفت: دختر خانواده و پسر مورد علاقه او نقشه این جنایت را طراحی کرده و گفتند بابت هر قتل هر کدام 150 میلیون تومان به من میدهند. آن شب به عنوان میهمان به آن خانه رفتم. ابتدا با ضربه جام کریستال آن زن و شوهر را که کشتم. دختر زن میانسال را هم با دارو بیهوش کردم و بعد از آنکه با سیم شارژر خفهاش کردم، جسد را در بشکه اسید انداختم.
دختر خانواده نیز در دفاع از خود گفت: با مادرم اختلاف داشتم و باعث شد از او کینه به دل بگیرم. دوربینهای مداربسته خانه را قطع کردم تا صحنه قتل ضبط نشود. حتی بعد از قتلها، شیرینی میان همسایهها تقسیم کردم.
سومین متهم پرونده هم مدعی شد که هدفشان فقط سرقت بوده و فکر نمیکرد که سه قتل رقم بخورد.
والدین مرد افغان برای قاتل قصاص خواستند. پدر زن میانسال و دختر دیگر این زن، برای قاتل قصاص خواستد اما دختر مقتول را بخشیدند.
حبیب ا... صادقی، بازپرس شعبه چهارم دادسرای جنایی تهران در این باره گفت: پرونده متهمان با صدور جلب به دادرسی برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.
منبع: رکنا
345
ارسال نظر