شناسه خبر: ۱۶۵۳۶۴
لینک کوتاه کپی شد

کشف ۵۲ کیلوگرم تریاک در بردسکن

فرمانده انتظامی بردسکن از کشف ۵۲ کیلوگرم تریاک و دستگیری یک نفر متهم در این شهرستان خبر داد.

کشف ۵۲ کیلوگرم تریاک در بردسکن

به گزارش مشهد فوری؛ سرهنگ مهدی حسن‌زاده  اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر قصد انتقال محموله قابل توجه مواد افیونی توسط قاچاقچیان از طریق محورهای مواصلاتی بردسکن، پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی بردسکن افزود: مأموران انتظامی با اشراف اطلاعاتی کامیون حامل مواد مخدر را در یکی از محورهای بردسکن که به مقصد شهرستان دیگر در حرکت بود را شناسایی و متوقف کردند.

وی گفت: مأموران انتظامی در بازرسی دقیق از خودروی کامیون مورد نظر ۵۲ کیلوگرم تریاک که به صورت ماهرانه در خودرو  جاساز شده بود را کشف کردند.

حسن زاده با اشاره به معرفی یک متهم به مراجع قضائی افزود: مبارزه بی‌امان با مواد مخدر یکی از مأموریت‌های مهم پلیس محسوب می‌شود و شهروندان با اعلام موارد مشکوک از طریق تلفن ۱۱۰ می‌توانند پلیس را در این زمینه یاری کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر