شناسه خبر: ۱۶۶۰۸۴
لینک کوتاه کپی شد

۲۰ ساختمان پر خطر و نا ایمن در طرقبه تذکر ایمنی گرفتند

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی طرقبه گفت: در پایش اولیه انجام شده، بیست ساختمان پر خطر و نا ایمن در این شهر شناسایی شده و به مالکان آن تذکر های لازم ارائه شده است.

۲۰ ساختمان پر خطر و نا ایمن در طرقبه تذکر ایمنی گرفتند
به گزارش مشهدفوری؛ آتشپاد سوم علی اکبر عظیمی در طرقبه شاندیز اظهار کرد: این ساختمانها در همه مناطق مختلف شهر طرقبه شناسایی شده به ویژه در هسته مرکزی شهر که به مالکان آن تذکر های ایمنی داده شده است.وی افزود: اسامی و مشخصات ساختمان های پر خطر در بانک ساختمان های پر خطر آتش نشانی موجود است تا از راهنمایی های کارشناسان آتش نشانی در چگونگی رفع خطر بهره مند شوند.مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی طرقبه با اشاره به اینکه ایمن سازی این ساختمان ها ضروری است گفت: شناسایی و برنامه ریزی برای ایمن سازی مراکز پر خطر در دستور کار قرار دارد ضمن آنکه همه اماکن ملزم به رعایت استاندارد های ایمنی هستند.وی ادامه داد: تکالیف ویژه بر عهده گروه های آتش نشانی گذاشته شده تا در صورت مشاهده ما ایمنی موضوع را گزارش کنند.
 

مراکز خرید در طرقبه "بازدید ایمنی" می شود

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی طرقبه گفت: با بررسی های کارشناسی مراکز خریدطرقبه زیرپوشش بازدید های ایمنی آتش نشانی قرار گرفتند.وی ادامه داد: هرسال مراکز خرید مورد پایش قرار می گیرند و جدا از موضوع ایمنی، کپسول های آتش نشانی نیز بازبینی و شارژ می شوند.عظیمی افزود: با این حال مالکان باید دقت بیشتری داشته باشند و از راهنمایی های آتش نشانان بهره گیرند.
 

ایمنی بازار بعثت طرقبه بروز می شود

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی طرقبه گفت: ایمنی بازار بعث طرقبه با همراهی و همکاری بهره برداران بروز رسانی می شود تا شاخص های ایمنی در بازار ارتقاء یابد.عظیمی اظهار کرد: بازار بعثت در هسته مرکزی شهر طرقبه بزرگترین بازاری بوده که مسافران و گردشگران زیادی برای خرید به این بازار مراجعه می کنند و از اهمیت بالایی در ایمنی برخوردار است.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر