فرمانده انتظامی نیشابور گفت: یک باب منزل توزیع مواد مخدر و پاتوق معتادان در خیابان هجرت شناسایی و پلمب شد.
فرمانده انتظامی نیشابور گفت: یک باب منزل توزیع مواد مخدر و پاتوق معتادان در خیابان هجرت شناسایی و پلمب شد.
به گزارش مشهدفوری؛ سرهنگ حسین احمدی اظهار کرد: این عملیات که در راستای تقویت امنیت محلهمحور و پاسخ به مطالبات جدی شهروندان انجام گرفت، منجر به دستگیری یک متهم اصلی توزیع مواد شد و نگرانیهای ساکنین منطقه را کاهش داد.
فرمانده انتظامی نیشابور افزود: این عملیات پس از بررسیهای دقیق و میدانی مأموران کلانتری ۱۴ رحمت و تأیید صحت گزارشها صورت گرفت. با هماهنگی کامل دستگاه قضایی، دستور پلمب این منزل که محلی برای فروش و مصرف مواد مخدر در محدوده خیابان هجرت بود، اخذ و اجرا شد.
وی با تأکید بر اهمیت همکاری و تعامل سازنده میان مردم و نیروی انتظامی افزود: این گونه طرحهای امنیتی و عملیاتهای ضربتی برای افزایش رضایتمندی عمومی و تأمین امنیت پایدار در سطح شهر با قدرت تداوم خواهند یافت.
ارسال نظر