شناسه خبر: ۱۳۹۱۵۲
لینک کوتاه کپی شد

معدوم شدن بیش از ۱۱۰ تن مواد غذایی غیربهداشتی در مشهد

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در بازرسی های انجام شده در طول ماه مبارک رمضان ۱۱۰ هزار و ۳۰۴ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی و غیر قابل مصرف کشف و معدوم شد.

معدوم شدن بیش از ۱۱۰ تن مواد غذایی غیربهداشتی در مشهد

به گزارش مشهد فوری ، به نقل از وب دا، علی‌اصغر حسنی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان ۱۹۸ تیم به‌همراه ۳۸۳ کارشناس از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید کردند گفت: در این مدت ۳۸ هزار و ۲۹۴ بازدید از اماکن هدف صورت گرفت.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه طی این مدت تعداد اخطارهای بحرانی و غیربحرانی دو هزار و ۳۲۳ مورد بوده است، اظهار کرد: ۷۳۹ مورد تخلف به دادگاه معرفی شدند که در این میان ۱۰۸ مورد پلمپ شدند.

وی تعداد نمونه‌برداری سنتی و صنعتی را ۷۳۱ مورد عنوان و بیان کرد: ۱۸ هزار و ۹۲۴ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل و تعداد دو هزار و ۱۲۲ مورد آزمایشات میکروبی آب آشامیدنی و استخر انجام شد.

حسنی تعداد موارد کلرسنجی آب آشامیدنی و استخر را ۲۹ هزار و ۱۹۵ مورد عنوان و تصریح کرد: در این مدت ۱۴۶ مورد برخورد با دستفروشان دوره‌گرد انجام شده است.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در این مدت به هزار و ۴۴۵ مورد شکایت دریافتی از سامانه ۱۹۰ رسیدگی شد، اظهار کرد: در این ایام ۱۱۰ هزار و ۳۰۴ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی معدوم شده است.

منبع: فارس

159

ارسال نظر