شناسه خبر: ۱۴۷۷۴۰
لینک کوتاه کپی شد

اعلام آمار دانش‌آموزان مبتلا به کرونا ممنوع است

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اطلاعات دقیقی نداریم ضمنا وزارت خانه اعلام کرده است راجع به این موضوع صحبت نشود.

اعلام آمار دانش‌آموزان مبتلا به کرونا ممنوع است

حمیدرضا رحیمی در گفت‌وگو با مشهد فوری در خصوص آمار ابتلای دانش آموزان به کرونا، اظهار کرد: اطلاعات دقیقی نداریم ضمنا وزارت خانه اعلام کرده است راجع به این موضوع صحبت نشود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: ما تعداد افراد ۶ تا ۱۸ سال می‌دانیم ولی اینکه این تعداد در مدرسه حضور پیدا می‌کنند یا خیر نمی‌توانیم تشخیص بدهیم.

وی در پاسخ به این سوال که بیشترین شیوع ویروس کرونا در کدام منطقه آموزشی گفت: در این خصوص اطلاعاتی ندارم کسانی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند همین سوال را بپرسید پاسخ می‌دهند که اطلاعی نداریم دستور شده راجع به این موضوع صحبت نشود.


رحیمی بیان کرد: اگر ما متوجه شویم که مدرسه‌ای پروتکل های بهداشتی را‌ رعایت نمی‌کند و بسته به نوعی که چه کاری را انجام ندادند برخورد می‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص آمار دانش آموزان فوتی گفت: در حوزه اختیارات من نیست آمار بدهم آمار فوتی را فقط وزارت بهداشت می‌تواند بدهد.

منبع: مشهد فوری

315

ارسال نظر