آمادهباش معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد برای مدیریت بارشهای پیشرو
در پی پیشبینی بارش بیش از ۲۰ میلیمتری باران در مشهد، معاونت محیطزیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از آمادهباش کامل نیروها، تجهیزات و ماشینآلات خدمات شهری از ساعت ۲۳ امشب برای مدیریت روانابها، یخزدایی معابر و جلوگیری از بروز آبگرفتگی خبر داد.
به گزارش مشهدفوری؛ مهدی یعقوبی، معاون محیطزیست و خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به آغاز بارشها از روز چهارشنبه گفت: بر اساس اعلام هواشناسی، این بارشها تا صبح روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت و به دلیل توزیع زمانی مناسب، مشکلی در مدیریت آن پیشبینی نمیشود.
وی با تأکید بر آمادهباش کامل مجموعه خدمات شهری افزود: از ساعت ۲۳ امشب تمامی امکانات، تجهیزات و نیروهای این معاونت برای خدمترسانی در شرایط بارندگی در حالت آمادهباش قرار میگیرند.
به گفته یعقوبی، ۵۹۴ دستگاه انواع ماشینآلات تخصصی سنگین و نیمهسنگین در حوزه خدمات شهری برای مدیریت شرایط بارندگی پیشبینی شده که از این تعداد، ۲۱۲ دستگاه شامل خودروهای برفروب، یخزدا و تانکرهای جمعآوری آبهای سطحی متعلق به سازمان پسماند است.
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: در کنار ظرفیتهای شهرداری، از توان بخش خصوصی نیز استفاده شده و ۳۸۲ دستگاه خودرو شامل برفروب، بیل، گریدر و سایر ماشینآلات برای عملیات مکانیزه در سطح معابر شهری آماده هستند.
وی همچنین از آمادهباش ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی پاکبان، کارشناسی و پشتیبانی در سه شیفت کاری خبر داد و گفت: برای یخزدایی معابر، حدود ۱۴ هزار تن نمک، ۱۴ دستگاه نمکپاش کششی و ۵ هزار و ۴۰۰ کیسه شن برای انسداد مسیر رواناب در شرایط اضطراری تدارک دیده شده است.
یعقوبی با اشاره به تجهیزات مدیریت آبهای سطحی تصریح کرد: ۱۲۷ دستگاه موتورپمپ سیار و ۱۱ دستگاه پمپ خودمکش برای تخلیه سریع آبهای ناشی از رواناب و ذوب برف آماده به کار هستند.
وی در پایان افزود: همچنین بیش از ۱۷۰ دستگاه تجهیزات فنی و تعمیراتی شامل فرز، هیلتی، دستگاه جوش، هوابرش و پمپ باد برای رفع سریع خرابیها و حوادث احتمالی در زمان بارندگی پیشبینی شده است.
ارسال نظر