شناسه خبر: ۱۶۷۳۳۷
لینک کوتاه کپی شد

ثبت بیشترین تردد جاده‌ای در خراسان رضوی و ۴ استان دیگر (۲۹ اسفند ۱۴۰۴)

معاون عملیات ترافیک پلیس راهور فراجا اعلام کرد: با توجه به اتمام سال کاری شاهد افزایش حجم تردد در محور‌های برون‌شهری هستیم. استان‌های تهران، البرز، خراسان رضوی، فارس و مازندران بیشترین حجم تردد را داشتند. آمار تصادفات تا این لحظه کاهش ۶۰ درصدی داشته است.

ثبت بیشترین تردد جاده‌ای در خراسان رضوی و ۴ استان دیگر (۲۹ اسفند ۱۴۰۴)
سردار محمدباقر سلیمی در خصوص وضعیت جاده‌های کشور مطرح کرد: با توجه به اتمام سال شاهد افزایش حجم تردد در محور‌های برون‌شهری به ویژه مسیر خروجی از کلانشهر‌ها و پایتخت هستیم. روز گذشته و امروز به لحاظ حجم ترددی که در خروجی‌های شهر تهران به سمت شمال کشور داشتیم؛ مسیر آزادراه تهران_شمال و کرج_ چالوس به صورت یک طرفه در اختیار مسیر جنوب به شمال قرار گرفت تا گره ترافیکی و انسداد مسیر نداشته باشیم.
 
وی افزود: این اقدام شب گذشته تا ساعت ۲۳ ادامه داشت امروز نیز از ساعت ۱۱:۳۰ انجام شده و تا پایان تردد و عادی شدن حجم تردد حتماً ادامه خواهد داشت. در سایر محور‌ها و در سراسر کشور نیز، پنج استان تهران، البرز، خراسان رضوی، استان فارس و مازندران بیشترین حجم تردد را به خود اختصاص دادند.
 
معاون عملیات ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: تحلیل چهار روزه گذشته از طرح نوروزی از ۲۵ اسفند پشت سر گذاشتیم این استان‌ها بیشترین سهم تردد ورودی و خروجی را داشتند و تردد شماره‌های جاده‌ای در کشور بیش از ۹۴ میلیون تردد را ثبت کردند.

 

ارسال نظر