شناسه خبر: ۶۴۱۴۴
لینک کوتاه کپی شد

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

کد رهگیری قولنامه‌ای برای ثبت‌نام اجباری نیست/هیچ‌گونه اخذ وجه در مدارس نداریم

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در سال تحصیلی ۹۶_۹۷ یک میلیون و ۱۴۰ هزار دانش‌آموز در سر کلاس‌های مدارس خراسان رضوی حاضر می‌شوند.

کد رهگیری قولنامه‌ای برای ثبت‌نام اجباری نیست/هیچ‌گونه اخذ وجه در مدارس نداریم

به گزارش سایت مشهد فوری ، علیرضا کاظمی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار کرد: در سال تحصیلی ۹۶_۹۷ یک میلیون و ۱۴۰ هزار دانش‌آموز در سر ۴۹ هزار ۹۰۰ کلاس‌ درس ۱۱ هزار ۱۹۶ مدرسه خراسان رضوی حاضر می‌شوند و به تحصیل می‌پردازند که ۱۳۰ هزار ۵۰۰ نفر از آن‌ها نوآموزان پایه اول هستند و رشد یک درصدی دانش‌آموزان، رشد ۲.۸ درصدی کلاس‌های درس و رشد ۱.۳ درصدی مدارس را داشته‌ایم.
وی افزود: به‌دلیل همزمانی سال تحصیلی با ایام سوگواری سید و سرور سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) آغاز سال تحصیلی با شور حسینی خواهیم داشت و این آئین باشکوه علمی و تحصیلی با عنوان مهر حسینی برگزار می‌شود و شعارمان تعلیم و تربیت محوری و تمام‌ساعتی است و برنامه‌های سال تحصیلی ۹۷_۹۶ در مدارس خراسان رضوی در قالب ۱۲۹ شاخص و ۴۵۲ برنامه اجرا می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به جایگاه استان در آخرین عملکرد وزارت آموزش و پرورش، گفت: طبق آخرین ارزیابی‌ها اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی برترین عملکرد را در سطح کشور داشت و خراسان رضوی ۳۱۸ رتبه برتر کشوری کسب کرد.
کاظمی تصریح کرد: در سطح استان ۵۴ درصد دانش‌آموزان در مدارس روزانه، ۱۴ درصد در مدارس استثنایی، ۱۳ درصد شبانه، ۱۱ درصد در مدارس روستایی و ۸ درصد در نهضت‌های سوادآموزی تحصیل می‌کنند و بیش از یک میلیون دانش‌آموز که ۷۵ هزار نفر از آن‌ها دانش‌آموز اتباع هستند در سر کلاس‌های درس سال تحصیلی گذشته حاضر بودند و ۹۰ هزار معلم شاغل و ۶۰ هزار معلم پیشکسوت هم به امر تعلیم و تدریس پرداختند.
وی تاکید کرد: ۳۶ همایش در تابستان ۹۶ در خراسان رضوی برگزار شد که شامل مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان کشور، المپیاد ورزشی دانش‌آموزان کشور، جشنواره خوارزمی، جشنواره جابربن‌حیان و غیره بوده و ۲۵۰۰ معلم و ۵۴ هزار دانش‌آموز در ۴۵۳ هزار ۸۰۰ نفر روز پذیرش شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه با درخواست انتقالی معلمان استان موافقت شده است، خاطرنشان کرد: پیش از شروع سال تحصیلی جدید با انتقال ۵۲ هزار معلم خراسان رضوی از مجموع ۷۴ هزار متقاضی‌ای که درخواست انتقالی داشتند موافقت شد که معادل ۶۰ درصد درخواست‌ها بوده است و تعداد ۲۵۲۳ نیروی جدید هم از طریق دانشگاه فرهنگیان، آزمون استخدامی و سرباز معلم به آموزش و پرورش خراسان رضوی جذب شد.
کاظمی گفت: ۷۸ پروژه جدید آموزشی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان در آستانه سال تحصیلی ۹۷_۹۶ به بهره‌برداری رسید و در این مدت تعداد ۴۸ تیم نظارتی در ۴۸ منطقه آموزش و پرورش خراسان رضوی فعال بودند.
وی افزود: مراسم جشن شکوفه‌ها با حضور ۴۰۰ نوآموز و جشن جوانه‌ها با حضور ۶۰۰ دانش‌آموز به نمایندگی از از نوآموزان و دانش‌آموزان سراسر کشور در ساعت ۹ روز چهارشنبه ۲۹ شهریور ماه در رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود و مراسم‌های آغاز سال تحصیلی هم در روز شنبه اول مهر ماه با حضور نماینده وزارت آموزش و پرورش، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و استاندار خراسان رضوی برگزار می‌شود و زنگ‌های مهر، نماز و ایثار و شهادت نواخته خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در حوزه پرورشی اقامه نماز جماعت اول وقت را تمامی واحدهای آموزشی سطح استان خواهیم داشت، بیان کرد: یکی از اولاترین کارها در حوزه آموزش امر نماز جماعت بوده و نماز جماعت ظهر و عصر روز اول مهر ماه به امامت آیت‌الله علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و دیگر ائمه جمعه استان در نمازخانه‌های مدارس خراسان رضوی اقامه می‌شود.
کاظمی تصریح کرد: در ایام هفته دفاع مقدس برنامه‌های متعددی با محوریت شهدای معلم، دانش‌آموز و مدافع حرم خواهیم داشت و راویان به روایتگری می‌پردازند؛ همچنین در ایام سوگواری دهه اول محرم هم برنامه‌های متعددی در مدارس استان خواهیم داشت و اوج این برنامه‌ها مراسم عزاداری حضرت قاسم‌بن‌الحسن(ع) که الگوی نوجوانان هستند با عنوان احلی من العسل با همکاری اداره آموزش و پرورش خراسان رضوی، آستان قدس رضوی، اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در روز سه‌شنبه ۴ مهر ماه (پنجم‌ محرم) صحن جامع رضوی حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.
وی تاکید کرد: برنامه اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی هم در برنامه کاری اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار دارد، اما به‌دلیل ابلاغیه اخیر وزارتخانه پس از حادثه تلخ اتوبوس در شهرستان داراب استان فارس و در محور بندرعباس به شیراز که متاسفانه منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از دانش‌آموزان نخبه کشور شد به تعویق افتاده و پس از دریافت مجوزها این اردوها برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌های حوزه تربیت‌بدنی و فعالیت‌های ورزشی، بیان کرد: این برنامه‌ها در ۷ محور و ۳ حوزه در مدارس خراسان رضوی اجرا می‌شود و نظارت‌های لازم با همکاری نیروی انتظامی، معتمدان محل و انجمن اولیاء و مربیان صورت می‌پذیرد.
کاظمی گفت: در حوزه ایثار و شهادت بیش از ۶۰ هزار اثر دانش‌آموزی به دبیرخانه جشنواره ایثار و شهادت رسیده که ۱۵۰ اثر آن برگزیده شد، همچنین تربیت معلمان راوی در قالب طرح راوی معلم اجرا شده است و طرح‌های ایثار و شهادت امسال در مدارس خراسان رضوی با محوریت شهید حججی برگزار می‌شود.
وی افزود: ساماندهی ایاب و ذهاب بیش از ۷۰ هزار دانش‌آموز در مشهد و ۱۴۳ هزار دانش‌آموز در سطح استان با ۸۳۰۰ سرویس مدرسه از دیگر اقدامات انجام شده بوده و در حوزه سرویس مدارس خدمات‌رسانی طبق تفکیک جنسیتی انجام خواهد شد و رانندگان آقا برای جابه‌جایی دانش‌آموز پسر و رانندگان خانم برای جابه‌جایی دانش‌آموزان دختر بکارگیری می‌شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مراسم جشن عاطفه‌ها در نوبت دوم که با محوریت مدارس خواهد بود با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) در روز چهارشنبه ۱۹ مهر ماه برگزار می‌شود و نوبت نخست این جشن هم در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ شهریور ماه برگزار شد و مجموع هدایای اهدایی در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار دانش‌آموزان محروم و نیازمند قرار می‌گیرد.

22

ارسال نظر