شناسه خبر: ۸۳۴۲۲
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه مربا

برای تهیه مربای به خوشرنگ توصیه می‌شود از ظروف مسی استفاده کنید.

طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه مربا

مشهد فوری /تهیه مربای به خوشرنگ نیاز به فوت و فن پیچیده‌ای نخواهد داشت، تنها با رعایت کردن چند نکته مربای به خوشرنگ خانگی خود را تهیه نمایید.

همچنین شما می‌توانید با میکس کردن به و اضافه کردن 2 ورق ژلاتین به مواد زیر به راحتی مارمالاد به تهیه نمایید. برای این منظور می‌بایست ورق ژلاتینی را در آب سرد نرم کنید و سپس به مواد اضافه کنید تا با گرمی خود مارمالاد در آن حل شود و در نهایت به مدت طولانی در فریزر نگه‌داری نمایید.

میوه به
1 کیلو‌گرم
شکر
1 کیلو‌گرم
آب‌لیمو تازه
1 قاشق چایخوری
هل، گلاب
به میزان دلخواه
گردو خرد‌شده
به میزان لازم

برای تهیه مربای به، ابتدا پس از شستشو و خشک کردن، به را به سایز دلخواه برش بزنید و درون ظرف مسی تا حدی که آب روی به‌ها را بگیرد روی آن آب بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. توجه داشته باشید که به‌ها نباید له شوند.
سپس شکر را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم حدود 3 تا 4 ساعت بسته به ضخامت به‌ها بپزید.
برای چاشنی این مربا بسته به ذائقه خود از دانه‌های هل و یا گلاب می‌توانید بهره ببرید. همچنین استفاده از گردوی خرد‌شده در ساختار این مربا بسیار مطلوب خواهد بود.
برای فهمیدن این نکته که آیا شربت مربا به اندازه کافی قوام آمده است یا خیر می‌توانید یک قطره از شربت را داخل آب سرد بریزید، اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد از قوام کافی برخوردار است.
اگر رنگ مربا به رنگ دلخواهتان نزدیک بود ولی شربت آن به حد کافی قوام نداشت، می‌بایست در قابلمه حاوی مربا را باز کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط آب اضافی آن تبخیر شود.
در نهایت زمانی که شربت مربا قوام آمد و رنگ آن قرمز رنگ شد از یک قاشق چایخوری آب‌لیموی تازه و یا 1/8 قاشق چایخوری جوهر‌لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا استفاده نمایید. توجه داشته باشید که جوشیدن بیش از حد باعث شکرک زدن مربا خواهد شد.
وقتی مربا پخته شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و توجه داشته باشید که ظرف کاملاً پر شود. سپس در ظروف را بگذارید و آن‌ها را برعکس کنید تا هوا خارج و در آن محکم بسته شود. بعد از خنک شدن، ظرف مربا را در یخچال بگذارید

105

  • مصی ارسالی در

    یک تجربه:برای درست کردن مربای به، هیچ وقت ورق ژلاتین بهش اضافه نکنین چون شفافیت مربا رو میگیره و رنگ بدی به مربا میده

ارسال نظر