شناسه خبر: ۱۶۵۳۳۳
لینک کوتاه کپی شد

بیش از پنج هزار نوآموز به پایگاه‌های سنجش سلامت خراسان رضوی معرفی شدند

مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: پنج هزار و ۱۰۰ نوآموز این استان پس از سنجش سلامت اولیه به پایگاه‌های تخصصی سنجش جهت بررسی بیشتر و توانمندی آنان برای حضور در مدارس عادی معرفی شدند.

بیش از پنج هزار نوآموز به پایگاه‌های سنجش سلامت خراسان رضوی معرفی شدند

به گزارش مشهد فوری؛ رضا کریمی افین   افزود: برای آماده سازی نوآموزان بدو ورود به دبستان امسال ۱۲۴ هزار و ۳۰۰ نوآموز استان خراسان رضوی زیر پوشش طرح مربوطه قرار گرفتند که از این شمار پنج هزارو ۱۰۰ نوآموز به دلیل تشخیص برخی مشکلات جهت بررسی بیشتر به پایگاه‌های تخصصی سنجش معرفی شدند.

وی با بیان اینکه پوشش طرح سنجش سلامت امسال بیش از۱۰۰ درصد بوده است، بیان کرد: مدت زمان اجرای طرح پایان یافته است اما همچنان در هر شهرستان یک پایگاه برای سنجش سلامت نوآموزان جامانده احتمالی فعال است.

مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی بیشترین مشکلات شناسایی شده در بین نوآموزانی که به مراکز تخصصی معرفی شدند را به ترتیب مشکلات ذهنی و اوتیسم اعلام کرد و ادامه داد: به صورت معمول بین پنج تا ۶ درصد افراد مشکوک در سطح سنجش سلامت، در بررسی‌های تخصصی به مدارس استثنایی یا تلفیقی جهت تحصیل معرفی می‌شوند.

وی اظهار کرد: از ۲ سال پیش نوآموزان پیش دبستانی نیز امکان قرار گرفتن زیر پوشش طرح سنجش سلامت را دارند، بنابراین در زمان ثبت نام در پایه اول ابتدایی نیازی به انجام دوباره تست سلامت ندارند.

کریمی افین تاکید کرد: ثبت نام در پایه اول ابتدایی صرفا با شناسنامه سلامت امکان پذیر است، بنابراین والدین به این مهم در زمان ثبت نام توجه داشته باشند.

استان خراسان رضوی دارای بیش از یک و نیم میلیون دانش‌آموز است که معادل حدود ۹ درصد جمعیت دانش آموزان کشور را تشکیل می‌دهند، ضمن اینکه بیش از ۲۵ هزار دانش آموز استثنایی دارد.

 

ارسال نظر