شناسه خبر: ۱۶۷۵۴۲
لینک کوتاه کپی شد

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: بخش عظیمی از جنگ ما، جنگ زنانه بود

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بخش عظیمی از جنگ ما، جنگ زنانه بود، وقتی جنین‌ها و کودکان ما را هدف قرار دادند.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: بخش عظیمی از جنگ ما، جنگ زنانه بود

فاطمه سلیمی امروز، ۲۲ فروردین‌ماه، در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در نطق پیش از دستور خود روایت‌هایی زنانه از اربعین رهبر شهید ارائه و اظهار کرد: چهل روز گذشته و به تعداد روز‌هایی که به شب رسیده‌اند؛ خاطرات به عنوان تنها داشته، اذن مرور پیدا کرده‌اند.

وی افزود: قدم‌ها اگر در حسرت دیدار خیابان کشوردوست متوقف شده‌اند، دست خاطرات، اما بلند است که از میان گذشته یادی بیرون بکشد و حسرتی شعله‌ور کند. به رسم بیان قطره‌ای از دریا، به قد هفت روایت.

سلیمی بیان کرد: دل نگران آن یار خراسانی آقا شده‌ام که روز دیدار بانوان آمده بود. می‌گفت: «تلفنش که زنگ خورده، از ذوق دیدار، خون در رگ‌هایش به جوش و خروش افتاده و فشار بالا چندین ساعت در بیمارستان اسیرش کرده.» به هیچ‌کس هم علتش را نگفته بود، به خیال اینکه کسی باورش نمی‌کند. من، اما باورش کردم، به قول بزرگ علوی، چشم‌هایش، چشم‌هایش گواه ارادتی بود که بر زبانش جاری بود.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: در این ایام شهادت دانش‌آموزان مینابی، با دیدن تصاویرشان ذهنم سفر می‌کند به جنوب ایران، نزد آن مادربزرگ هرمزگانی که در همان فرصت اندک، بیت، خانه‌اش شده بود. چادر رنگی‌اش را سر کرد. روی دو زانو نشست و برای همه جا باز کرد و گفت: «جمع می‌شینیم، ما فقط آقامونو ببینیم.» یعنی تصاویر خانه‌ای که تخریب شده و خاطرات خاکی‌اش را دیده؟ کاش آغوش باز کند برای احمدش که روی زیلو‌های آبی رنگ حسینیه آرام گرفته بود.

وی خاطرنشان کرد: کاش می‌توانستم به حاج خانمی که در آخرین صف حسینیه، ویلچرش، ستون ایستادنم شده بود؛ بگویم: «شما بردی حاج خانوم! شما زندگی را بردی که روز سالگرد ازدواجت به حرف پسرت گوش نکردی، مهمان‌ها را گذاشتی و آمدی دیدار آقایت.» اگر نمی‌آمدی تا ابد پسرت شرمنده‌ات می‌شد و حسرت، مهمان دل مهربانت. کاش زانوهایت که آن روز تازه از زیر تیغ جراحی بیرون آمده بودند؛ بهبود پیدا کرده باشند و همراهیت کنند؛ که عزاداری خیابانی این شب‌ها روی دلت نماند.

سلیمی عنوان کرد: اگر صدایم به وسط ایران پخش می‌شد و به آن خانمی که در خیابان کشوردوست معامله کردیم، می‌رسید؛ می‌گفتم: «خوش به سعادتت، آن روز شما سود کردی. ما صلواتش را فرستادیم که حضور قسمتت شود و تو چند کلامی دل به پرسش‌های ما سپردی.» ما آن روز برای حضور صلوات فرستادیم، تو امروز صلوات‌هایت را به نیت قرار دل‌های بی‌قرار ما به عجل فرجهم ختم کن که ختم به فرج شود روزگارمان.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: یاد ابوالفضل، آن پسر بچه هفت ساله که لباس نظامی بر تن داشت، می‌افتم. پس از دیدار، خوش آمد و داوطلبانه برایمان شیرین‌زبانی کرد. محتوای بی‌تکلف و صمیمی‌اش که انگار چندین برابر سن بودنش، ساعتی رفاقت با آقا داشت. همه را به خنده وا داشته بود. می‌گفت: «اومدم آقا رو ببینم، چند روزی می‌شه نیومدم، دلم براش تنگ شده.» ابوالفضل! گوارای وجودت آن حضور و همنشینی با دوست دیرینه‌ات! ما چهل روز است که در تب و تاب دلتنگی آقایت جگر می‌سوزانیم.

وی اضافه کرد: به آن جوان کرمانی فکر می‌کنم، که پس از دیدار رضوان دانشجویی، آسمان را نگاه کرد و گفت: «وقتی آقا گفتن تمام امید من به شما جوان‌هاست، من هم می‌خواستم بگم آقا جون! تمام امید ما هم به شماست.» به آن لحظه‌ای پرتاب می‌شوم که از او خواستم عنوان بگوید برای دیدار و گفت: «بنفسی انت.» دانشجوی نانوی کرمانی! تقدیرمان فرصت نداد، آقا فدای ما و ایران شد.

سلیمی گفت: ما این روز‌ها شرمنده عظمت و بزرگی مردم و زنانی می‌شویم که از صبح کار می‌کنند و بعد شب‌ها خیابان را برای اتحاد و همدلی، ایران قوی و ایران عزیز ترک نمی‌کنند.

باید دوباره روی صحبت‌های آقا تمرکز و سیاست‌گذاری کنیم و قدم محکم‌تری برداریم

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه ما دو دیدار خدمت حضرت آقا بودیم که اشاره کردند اولین حق زنان، عدالت در رفتار اجتماعی و خانوادگی است، عنوان کرد: حکومت‌ها باید این حق را محقق کنند. باید دوباره روی صحبت‌های آقا تمرکز و سیاست‌گذاری کنیم و قدم محکم‌تری برداریم.

وی بیان کرد: امروز وجدان‌های آزادی‌خواهان می‌خواهند در خصوص آنچه اتفاق افتاد، بشنوند. درخواست ما از افرادی که در حوزه حقوق بشر هستند این است مه بررسی کنند کجا حقوق بشر برای زنان اتفاق افتاده در اسلام یا شیطان‌پرستی که در آن جزیره انجام شد.

سلیمی با اشاره به اینکه بانوان ما در مشهد از حوزه‌های مختلف برای پشتیبانی در بخش‌های گوناگون ستاد جنگ تشکیل دادند، تصریح کرد: خانم‌ها در حوزه‌های

پشتیبانی، امداد و نجات، بحران و آرامش خانواده اقدامات بسیار ویژه‌ای انجام دادند و این برنامه‌ها منظم و منسجم انحام می‌شود. حتی به گروه‌های نظامی هم ورود کردند و اگر لازم باشد بانوان به کمک خواهند آمد.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد افزود: خانم‌ها نذر زیبای ماقوت انجام دادند و در موکب‌های مشهد پذیرایی کردند. معلم‌ها نیز آموزش‌های رایگان در موکب‌ها انجام می‌دهند.

ما مادران سلمان‌پرور هستیم

وی خاطرنشان کرد: بخش عظیمی از جنگ ما، جنگ زنانه بود، وقتی جنین‌ها و کودکان ما را هدف قرار دادند. روز گذشته کالسکه‌سوار‌ها به میدان شهدا آمدند تا بگویند سرباز‌های شما هنوز آماده هستند و ما مادران سلمان‌پرور هستیم که دوباره فرزندان را برای همراهی با امام جوان و نظام اسلامی تربیت خواهیم کرد.

سلیمی ادامه داد: امیدواریم با اتحاد و همدلی زنان ما، مردان با قدرت ادامه دهند. دانش‌آموزان و دانشجویان ما در عرصه علم دوباره تربیت خواهند شد و ما ایران را بهتر از گذشته خواهیم ساخت

 

ارسال نظر