شناسه خبر: ۸۶۶۲۱
لینک کوتاه کپی شد

تیراندازی ارتش نیجریه به تجمع عزاداران شیعه در ابوجا + تصاویر

ارتش نیجریه به تجمع عزاداران شیعه در مراسم اربعین حسینی در حومه ابوجا پایتخت این کشور تیراندازی کرد.

تیراندازی ارتش نیجریه به تجمع عزاداران شیعه در ابوجا + تصاویر

به گزارش مشهد فوری ، شیعیان نیجریه امروز همانند دیگر شیعیان جهان راهپیمایی نمادین اربعین را برپا کردند اما نیرو‌های ارتش نیجریه به سمت راهپیمایان یورش بردند و آن‌ها را هدف گلوله قرار دادند. نیرو‌های ارتش در این حمله خشونت بار از نفربر‌های سنگین استفاده کردند.

گزارش رسانه‌ها حاکی است بر اثر این تیراندازی چندین نفر از شرکت کنندگان در مراسم شهید و زخمی شدند. تصاویر منتشر شده چندین نفر از مسلمانان بی دفاع را که روی زمین افتاده اند نشان می‌دهد در حالی که نیرو‌های ارتش در اطراف آن‌ها حضور دارند.

این تجمع مسالمت آمیز با شعار‌هایی در اعلام وفاداری به آرمان‌های امام حسین (ع) در منطقه کوگبو در حومه ابوجا برپا شده بود که با خشونت نیرو‌های نظامی نیجریه به خاک و خون کشیده شد.

طی چند روز اخیر هم در تیراندازی نیرو‌های ارتش نیجریه به شرکت کنندگان در راهپیمایی اربعین امام حسین (ع) در نزدیکی ابوجا پایتخت این کشور ۱۰ نفر شهید شدند.

22

  • قدرتی ارسالی در

    مرگ بر امریکا و حاکمان نیجریه مرگ بر ضد اسلام اگر واقعا اسلام رو درک میکردیم این همه بی عدالتی در جهان نبود مگه اسلام جز رعایت حقوق همدیگه و مساوات و خوب بودن چیز دیگه ای میگه که برخیا ضدشن

ارسال نظر