شناسه خبر: ۱۵۵۶۴۸
لینک کوتاه کپی شد

بیش از 228 کیلو مواد افیونی از خودروی پراید کشف شد

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی از کشف ۲۲۸ کیلو و ۳۰۰ گرم موادافیونی از خودروی سواری پراید خبر داد.

بیش از 228 کیلو مواد افیونی از خودروی پراید کشف شد

به گزارش مشهد فوری ، سردار ابراهیم قربان‌زاده اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه سوداگران مرگ قصد انتقال مقدار قابل توجهی موادمخدر را از طریق محورهای مواصلاتی تربت حیدریه دارند، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر تربت حیدریه با اشراف اطلاعاتی و پس از حصول اطمینان در قالب سه تیم عملیاتی یک دستگاه خودرو سواری پراید را در این زمینه شناسایی و متوقف کردند.

وی تصریح کرد: ماموران انتظامی پس از هدایت سواری پراید به مقر انتظامی در بازرسی دقیق خودرو موردنظر ۲۲۸ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک که به‌طرز ماهرانه در داخل خودرو جاساز شده بود را کشف کردند.

سردار قربان زاده با اشاره به دستگیری یک متهم مرد و سه متهم زن در این زمینه، بیان کرد: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی با تاکید بر تداوم و استمرار مبارزه همه جانبه و برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان موادمخدر از عموم شهروندان خواست، در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک در این خصوص، مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع‌رسانی کنند.

منبع: فارس

325

ارسال نظر