سارقان شبرو در بولوار توس دستگیر شدند
فرمانده انتظامی مشهد گفت: با هوشیاری و سرعت عمل ماموران کلانتری معراج مشهد 2 سارق شب رو در بلوار توس دستگیر شدند.
به گزارش مشهد فوری ، سرهنگ حسین دهقانپور اظهار کرد: با هوشیاری و سرعت عمل ماموران کلانتری معراج مشهد 2 سارق شب رو در بلوار توس دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی مشهد در تشریح این خبر گفت: یکی از تیم های گشت کلانتری 43 معراج هنگام گشت زنی در محدوده یکی از محله های بلوار توس، به زن و مردی جوان در حال تردد با یک دستگاه موتورسیکلت مشکوک و بلافاصله برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.
وی افزود: راکب موتوررسیکلت با مشاهده خودرو پلیس قصد فرار از محل را داشت که با هوشیاری و سرعت عمل ماموران گشت انتظامی قبل از فرار از محل دستگیر و در بازرسی از کیسه همراه آنان تعداد زیادی آچارآلات را کشف کردند.
دهقانپور بیان داشت: پس از انتقال 2 متهم به مقر انتظامی و استعلام مشخصات موتورسیکلت مشخص شد موتورسیکلت موردنظر سرقتی بوده و مدتی پیش در محدوه جنوب شهر مشهد سرقت شده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: متهمان در تحقیقات به عمل آمده علاوه بر سرقت موتورسیکلت به 4 فقره سرقت محتویات داخل خودرو در سطح بلوار توس اعتراف کردند.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا طی روز گذشته 2 سارق وسایل خانه و محتویات داخل خودرو نیز در محدوده بلوار" توس" دستگیر و بر ای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
دهقانپور در ادامه از شهروندان خواست؛ ضمن استفاده از تجهیزات ایمنی و بازدارنده و در صورت مواجهه با موارد مشکوک، مراتب را سريعاً از طريق سامانه 110 به پليس اطلاعرسانی کنند.
منبع: مشهد فوری
325
ارسال نظر