شناسه خبر: ۱۶۴۷۳۰
لینک کوتاه کپی شد

حوادث رانندگی در غرب خراسان رضوی ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت

معاون اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: ۲ حادثه رانندگی بامداد امروز در جاده‌های غرب خراسان رضوی ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت.

حوادث رانندگی در غرب خراسان رضوی ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت

به گزارش مشهد فوری؛ مسلم فائق نیا افزود: در یکی از این حوادث بر اثر واژگونی خودرو ساینا در کیلومتر ۲۵ جاده شاهرود - سبزوار پنج نفر مصدوم شدند که مصدومان توسط عوامل اورژانس به بیمارستان امداد شهیدبهشتی سبزوار منتقل شدند.

وی اظهار کرد: همچنین در حادثه دیگر برخورد رخ به رخ ۲ سواری پراید در کیلومتر پنج مسیر جغتای به سبزوار پنج سرنشین آن مصدوم شدند که پس از انجام اقدامات درمانی به بیمارستان ولی عصر (عج) جغتای منتقل شدند.

۶ بیمارستان، ۳۱ مرکز اورژانس شهری و روستایی با ۵۱ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ دستگاه موتور آمبولانس و یک بالگرد به حادثه دیدگان و بیماران غرب خراسان رضوی در شهرستان های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد، خدمات اورژانسی و درمانی ارائه می‌کنند.

 

ارسال نظر