شناسه خبر: ۱۶۶۵۵۷
لینک کوتاه کپی شد

واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور-سبزوار ۱۴ مصدوم برجا گذاشت

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور گفت: صبح امروز ۲۵ اذر ماه یک دستگاه مینی‌بوس سرویس مدرسه در جاده قدیم نیشابور–سبزوار واژگون شد که ۱۴ مصدوم آن به بیمارستان حکیم نشابور منتقل شدند.

واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور-سبزوار ۱۴ مصدوم برجا گذاشت

به گزارش مشهدفوری؛ محمدرضا مرادقلی  افزود: این حادثه حوالی ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.

وی اضافه کرد: ۱۳ مصدوم این حادثه توسط کارشناسان عملیاتی اورژانس پیش‌بیمارستانی نیشابور پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه، به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور منتقل شدند و یک مصدوم نیز با خودرو شخصی به این بیمارستان مراجعه کرده است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور با اشاره به سرعت عمل تیم‌های امدادی اظهار کرد: آمبولانس‌های پایگاه‌های نصرآباد، همت‌آباد به‌همراه اتوبوس‌آمبولانس و خودرو فرماندهی در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر و عملیات مدیریت صحنه و انتقال مصدومان را انجام دادند.

 

ارسال نظر