شناسه خبر: ۱۴۵۷۴۶
لینک کوتاه کپی شد

بکارگیری کودکان در بازیافتی‌ها جرم است/ حمایت از کودکان کار مهاجر

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: کار کودکان زیر ۱۵ سال ممنوع و بکارگیری آن‌ها جرم است و ۱۵ تا ۱۸ ساله‌ها در برخی مشاغل مجاز بکار هستند؛ کارفرمایانی که زیر ۱۵ سال بکار بگیرند، مجرمند.

بکارگیری کودکان در بازیافتی‌ها جرم است/ حمایت از کودکان کار مهاجر

غلامحسین حقدادی، در گفت‌وگو با مشهد فوری با بیان اینکه ۱۲ سازمان شرح وظایف قانونی برای ساماندهی و خدمت رسانی به کودکان کار دارند اظهار کرد: کار کودکان زیر ۱۵ سال ممنوع و بکارگیری آن‌ها جرم است و ۱۵ تا ۱۸ ساله‌ها در برخی مشاغل مجاز بکار هستند؛ کارفرمایانی که زیر ۱۵ سال بکار بگیرند، مجرمند.

وی افزود:کودکان کار مهاجر را بهزیستی مشهد هر چند کمک‌های بین المللی دریافت نمی‌کند، ولی قطعا بخاطر وظیفه انسانی به پرونده‌شان رسیدگی خواهد کرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی بیان کرد: مساعدت و کمک به این کودکان، پیچیدگی‌های بیشتری از حمایت معیشتی دارد و باید مداخلات مختلف از طرف بهزیستی و مقامات قضایی صورت بگیرد.

حقدادی گفت: مساعدت به کودکان کارِ انبارهای بازیافت مشهد را با شناسایی خانواده‌ها و بررسی دلایل بکارگیری این کودکان می‌توان به سرانجام رساند.

وی تصریح کرد: برای حمایت از کودکان کار خیابانی، زباله گردها و شاغلان انبارهای بازیافت مشهد، شامل ایرانی و مهاجر، هیچگونه کمبود بودجه نداریم و با معرفی مردم و رسانه‌ها تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه درباره کودکان کار مهاجر، بهزیستی با اداره اتباع هماهنگی‌هایی خواهد داشت عنوان کرد: شهروندان در صورت مشاهده این کودکان در صورتی که به شماره تلفن‌های ۱۳۷، ۱۱۰ یا ۱۲۳ اطلاع دهند، بهزیستی اقدام خواهد کرد.

منبع: مشهد فوری

196

ارسال نظر