شناسه خبر: ۱۵۴۱۱۱
لینک کوتاه کپی شد

کمبود گوشت مرغ برطرف می‌شود/ خراسان رضوی در انتظار ورود 500 تن گوشت مرغ به بازار

با پیشنهاد استاندار خراسان رضوی و موافقت وزیر جهاد کشاورزی، مرغ گرم، جو و ذرت مورد نیاز برای استان تامین و تخصیص و مقرر شد که ۵۰۰ تن گوشت گرم مرغ بزودی وارد چرخه عرضه در بازار استان شود.

کمبود گوشت مرغ برطرف می‌شود/ خراسان رضوی در انتظار ورود 500 تن گوشت مرغ به بازار

به گزارش مشهد فوری ، محمدصادق معتمدیان با کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در دفتر کار وی دیدار و در خصوص برخی از نیازهای استان از جمله تخصیص نهاده‌های دامی استان و کمبود مرغ گرم گفت‌وگو کرد.

بر این اساس با موافقت وزیر جهاد کشاورزی مقرر شد، برای کنترل قیمت و تکمیل ذخیره استراتژیک خراسان رضوی، مرغ گرم، جو و ذرت برای این استان تامین و تخصیص یابد.

لازم به ذکر است در جلسه تنظیم بازار استان که شب گذشته در دفتر استاندار تشکیل شده بود، مدیریت و نظارت از کشتارگاه تا عرضه مرغ و جلوگیری از خروج دام زنده از استان مورد تصویب قرار گرفته بود.

بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، همچنین با پیگیری استاندار خراسان رضوی از دستگاه‌های متولی در سطح ملی مقرر شد که ۵۰۰ تن گوشت گرم مرغ بزودی وارد چرخه عرضه در بازار استان شود.

صدور مجوز ماده ۲۳ برای احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حاشیه شهر مشهد

این گزارش می‌افزاید: استاندار خراسان رضوی امروز با محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار در خصوص احداث یک بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حاشیه شهر مشهد مجوز ماده ۲۳ توسط معاون رئیس جمهور صادر شد.

325

ارسال نظر