شناسه خبر: ۱۵۹۹۱۲
لینک کوتاه کپی شد

بارش‌های پراکنده در خراسان رضوی/دمای هوا چند درجه کاهش می‌یابد

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش‌های پراکنده در این استان که از روزهای پایانی هفته گذشته آغاز شده است با شدت و ضعف تا پایان هفته جاری بویژه در ارتفاعات ادامه دارد.

بارش‌های پراکنده در خراسان رضوی/دمای هوا چند درجه کاهش می‌یابد

به گزارش مشهد فوری ، آیدا فاروقی اظهار کرد: بارش‌های پراکنده در این استان که از روزهای پایانی هفته گذشته آغاز شده است با شدت و ضعف تا پایان هفته جاری بویژه در ارتفاعات ادامه دارد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: شب گذشته بارش‌های باران در شهرستان‌های سرخس، چناران، مشهد، نیشابور، تربت‌حیدریه، کلات نادر و درگز خراسان رضوی گزارش شده که بیشترین آن مربوط به شهرستان مشهد با ۲ میلیمتر ثبت شده است.

وی با بیان اینکه ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته جاری در خراسان رضوی ادامه دارد، گفت: بیشینه دمای دیروز مشهد پنج درجه سلسیوس بود که امروز با ۶ درجه افزایش به ۱۱ درجه می‌رسد و از فردا شاهد کاهش چند درجه‌ای دمای هوا در خراسان رضوی خواهیم بود که تا پایان هفته تغییری نخواهد داشت.

فاروقی افزود: کمینه دمای هوای دیشب مشهد سه درجه سلسیوس بود که طی شب‌های آتی به زیر صفر می‌رسد.

کوهسرخ با کمینه دمای هوای سه درجه سلسیوس و بردسکن با بیشینه دمای هوای ۱۶ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای خراسان رضوی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

بیشترین شدت وزش باد طی این مدت در شهرستان تایباد با سرعت ۴۰ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.

منبع: ایرنا

345

ارسال نظر