شناسه خبر: ۱۵۴۷۸۶
لینک کوتاه کپی شد

قیمت موبایل افزایش نمی‌یابد

رییس اتحادیه فروشندگان موبایل مشهد گفت: سیستم بازار تلفن همراه این گونه است که با به روز آوری و ابداع هر تلفن همراه پیشرفته تری، قیمت تلفن همراه‌های قبل از آن کاهش می‌یابد، همچنین از طرف دیگر ثبات یا کاهش نرخ ارز، کاهش قیمت تلفن‌های همراه را در پی دارد.

قیمت موبایل افزایش نمی‌یابد

به گزارش مشهد فوری ،افشین اکبری حداد اظهار کرد: بازار موبایل فعلا در شرایط خوبی هم از نظر عرضه، تقاضا و هم از نظر قیمت‌ها به سر می‌برد.

رییس اتحادیه فروشندگان موبایل مشهد در خصوص وضعیت بازار موبایل مشهد گفت: موبایل یک کالای صد در صد وارداتی است. در حال حاضر نیز شرایط خوب است،هم جنس به مقدار کافی موجود است و هم قیمت‌ها مناسب هستند.

وی افزود: اینکه آیا شاهد کاهش قیمت‌ها باشیم یا خیر به میزان نرخ ارز بستگی دارد، از طرفی در گمرک نیز افزایش قیمت صورت گرفته است و احتمال افزایش ۱۲ درصدی گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار (بیشتر گوشی‌های آیفون) وجود دارد اما در گوشی‌های زیر ۶۰۰ دلار شاهد افزایش قیمت محسوسی ندارد.

رییس اتحادیه فروشندگان موبایل مشهد در خصوص تحلیل بازار و پیش بینی وضعیت قیمت‌ها اظهار کرد: بنا به تحلیل شخصی من و با توجه به نوسان قیمت‌ها در سه ماه گذشته، می‌توانم بگویم احتمال این که امسال شاهد کاهش قیمت تلفن همراه باشیم وجود دارد.

سیستم بازار تلفن همراه این گونه است که با به روز آوری و ابداع هر تلفن همراه پیشرفته تری، قیمت تلفن همراه‌های قبل از آن کاهش می‌یابد، همچنین از طرف دیگر ثبات یا کاهش نرخ ارز، کاهش قیمت تلفن‌های همراه را در پی دارد.

منبع: ایسنا

325

ارسال نظر