شناسه خبر: ۱۵۴۷۷۵
لینک کوتاه کپی شد

۴۰ مرکز منتخب معاینه و تست کرونا در مشهد فعالیت می‌کنند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ مرکز منتخب معاینه و انجام تست کرونا به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کووید-۱۹ در مناطق زیر پوشش دانشگاه خدمات رسانی می‌کنند، اظهار کرد: انجام تست کرونا برای مراجعین منوط به تشخیص و دستور پرشک مستقر در این مراکز است.

۴۰ مرکز منتخب معاینه و تست کرونا در مشهد فعالیت می‌کنند

به گزارش مشهد فوری ، مهدی قلیان با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ مرکز منتخب معاینه و انجام تست کرونا به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کووید-۱۹ در مناطق زیر پوشش دانشگاه خدمات رسانی می‌کنند، اظهار کرد: انجام تست کرونا برای مراجعین منوط به تشخیص و دستور پرشک مستقر در این مراکز است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای برنامه نظام ارجاع بیماران کرونایی در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا به عنوان سطح یک خدمات محسوب می‌شوند و در صورت نیاز به خدمات تصویر برداری از طریق این مراکز بیماران به سطح دو و در نهایت در صورت نیاز به بستری به سطح سه و بیمارستان‌ها ارجاع می‌شوند.

وی از تمام مردم خواست در صورت بروز علائم کرونا ضمن تماس با مرکز پاسخگویی ۱۹۱ و اطلاع از نزدیک‌ترین مراکز ارائه‌دهنده خدمت نسبت به محل سکونت، در مرحله نخست به مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته و یا درمانگاه‌های بخش خصوصی ارائه‌دهنده خدمات سطج یک که در این زمینه آماده شده‌اند مراجعه کنند و از مراجعه مستقیم به بیمارستان‌ها خودداری نمایند.

منبع: قدس آنلاین

325

ارسال نظر