شناسه خبر: ۶۹۰۱۶
لینک کوتاه کپی شد

پاسخ رییس سازمان زندانها به اظهارات احمدی‌نژاد

اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندانها در پاسخ به اظهارات احمدی نژاد مبنی بر وضعیت بد بقایی در زندان،گفت: تمامی افراد در زندان‌ها از شرایط هواخوری برخوردار هستند و این حرف‌ها صحت ندارد.

پاسخ رییس سازمان زندانها به اظهارات احمدی‌نژاد

به گزارش مشهد فوری ، اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندانها در پاسخ به این سوال که احمدی نژاد اظهاراتی داشته مبنی بر اینکه وضعیت بقایی نامناسب بوده و اینکه در انفرادی آفتاب ندیده، گفت: تمامی افراد در زندان‌ها از شرایط هواخوری برخوردار هستند و این حرف‌ها صحت ندارد. وی افزود: همه بندهای ما هواخوری دارد مگر اینکه زندانی به تشخیص پزشک و با داشتن مرخصی به هواخوری نرود، در غیر این صورت همه از شرایط و امکانات موجود استفاده می‌کنند.

رئیس سازمان زندان‌ها با بیان اینکه ما جای تاریک و نمور نداریم، اظهار داشت: البته قانون گذار برای ما پیش بینی کرده که باید اردوگاه‌های سخت آن هم برای زندانیان مواد مخدر داشته باشیم که هنوز راه اندازی نشده است. وی افزود: اما برای سایر زندانیان به قدری رفاهیات فراهم کرده‌ایم که برخی معترض هستند و می گویند نباید اینقدر امکانات رفاهی در اختیار زندانیان قرار گیرد.

در 20 درصد زندان ها کف خواب داریم
وی درباره اظهارات اخیر خود مبنی بر کف خوابی در تمام زندان‌ها، گفت: ما در تمام زندان‌ها کف خوابی نداریم اما هنوز هم 20 درصد زندان‌ها کف خواب دارند. جهانگیر ادامه داد: دلیل این امر هم آن است که در برخی زندان‌ها توانسته‌ایم توسعه ایجاد کنیم و کف خوابی را برداریم اما برای مثال در زندان ایلام همچنان کف خواب وجود دارد، زیرا زندان‌های این استان فرسوده است و 3 برابر ظرفیت اش زندانی پذیرش می‌کند.

رئیس سازمان زندان‌ها تأکید کرد: از سال 82 باید یک زندان جدید تکمیل می‌شد اما به دلیل اینکه بودجه‌اش استانی بوده و تا الان وزارت راه و شهرساری بودجه‌هایی که تعیین کرده کم بوده و همان را هم به صورت کامل تخصیص نداده‌اند، نه تنها آن زندان جدید راه نیفتاده بلکه هزینه‌هایی هم که شده در حال از بین رفتن است، بدون شک زندانی که 14 سال ساخت آن طول بکشد به مرور زمان فرسوده می‌شود.

وی افزود: بنابراین در یک سری زندان‌ها کف خواب داریم که امیدواریم با کمک‌هایی که می‌شود هرچه سریع‌تر این مشکل را حل کنیم.

22

ارسال نظر