شناسه خبر: ۷۳۱۱۹
لینک کوتاه کپی شد

افشای نام دانشمند ایرانی که موساد در ترور او ناموفق بود

منابع صهیونیستی می‌گویند سازمان جاسوسی این رژیم «موساد» تلاش کرد یک دانشمند هسته‌ای ایران را ترور کند اما عملیات او موفق نبوده است.

افشای نام دانشمند ایرانی که موساد در ترور او ناموفق بود

به گزارش مشهد فوری ، منابع صهیونیستی می‌گویند سازمان جاسوسی این رژیم «موساد» تلاش کرد یک دانشمند هسته‌ای ایران را ترور کند اما عملیات او موفق نبوده است.

وبگاه «واللا نیوز» گزارش داد که اطلاعاتی به‌دست آورده مبنی بر اینکه عوامل موساد پیشتر تلاش کردند یک دانشمند هسته‌ای ایرانی به نام «محسن فخری‌زاده مهابادی» که مسئول راکتور اتمی تهران است را ترور کنند.

این وبگاه اذعان کرد تمام دانشمندان هسته‌ای ایرانی که پیشتر ترور شدند یا سوء قصدی علیه جان آنها انجام گرفته، عملیات آن توسط عاملین موساد اجرا شده است.

مقامات اطلاعاتی خارجی موساد به واللا گفتند که فخرزاده در لیست ترور موساد قرار داشت اما آنها اشاره نکردند که چرا عملیات ترور او ناموفق بوده است.

نام فخری‌زاده از طریق لیست سازمان ملل در اختیار موساد قرار گرفته است. وی در این لیست تحت عنوان «دانشمند

22

ارسال نظر