شناسه خبر: ۷۵۳۶۷
لینک کوتاه کپی شد

ظریف: برجام سرجای خود محکم است

وزیر امور خارجه با بیان اینکه برجام سرجای خود محکم است، گفت: باید ببینیم اروپایی‌ها و دو عضو دیگر برجام و سایر اعضای جامعه بین‌المللی چقدر برای حفظ توافق هسته‌ای آمادگی دارند.

ظریف: برجام سرجای خود محکم است

به گزارش مشهد فوری ، محمد جواد ظریف در حاشیه مراسم روز جهانی آفریقا در جمع خبرنگاران افزود: گفتگوهای خوبی داشتیم و باید ببینیم این گفتگوها تا چه حد به اقدام می‌رسد.

ظریف همچنین در خصوص روز جهانی آفریقا گفت: امروز که آفریقا آزاد است و استقلال دارد، تمام تلاش آفریقایی‌ها این است که از یک طرف توسعه یافتگی را که نتیجه سیاست های استعماری و میراث استعمار است را درمان کنند و از طرف دیگر جنگ‌ها و اختلافات داخلی را، که تا حد قابل توجهی از نتایج دوران استعمار است، از طریق همکاری و هماهنگی بین خودشان درمان کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب بیشترین توجه را به آفریقا داشته و امروز هم خوشحال هستیم که روابط بسیار خوبی را با کشورهای آفریقایی داریم.

من سفرهای متعددی را همراه با هیات های قابل توجه اقتصاد ی از بخش خصوصی به کشورهای آفریقایی در سال های گذشته داشتم. امیدوارم روابط ما با آفریقا که مبتنی بر منافع مشترک از یک سو و دیدگاه های واحد نسبت به توسعه و مقابله با استعمار است، بتواند به نفع مردم ایران و آفریقا ادامه پیدا کند و هر روز تقویت شود.

22

ارسال نظر