شناسه خبر: ۸۲۴۷۵
لینک کوتاه کپی شد

تجمع اعتراضی دانشجویان مقابل مجلس /حضور دو نماینده مشهدی در میان تجمع کنندگان

از ساعات آغازین صبح امروز (یکشنبه) حدود ۵۰ جوان با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی و در دست گرفتن پلاکاردهایی مخالفت خود با FATFرا ابراز کردند.

تجمع اعتراضی دانشجویان مقابل مجلس /حضور دو نماینده مشهدی در میان تجمع کنندگان

به گزارش مشهد فوری ، جمعی از جوانان با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار مخالفت مجلس با لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (‌FATF) شدند.

از ساعات آغازین صبح امروز (یکشنبه) حدود ۵۰ جوان با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی و در دست گرفتن پلاکاردهایی مخالفت خود با لایحه ‌FATF را ابراز کردند.

این لایحه پس از دو ماه مسکوت ماندن در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

تجمع‌کنندگان در پلاکاردهایی که در دست داشتند تصویب این لایحه را خیانت به آرمان‌های انقلاب، موجب فروپاشی اقتصاد ی و خلاف فرامین رهبری عنوان کردند.

احمد سالک، جواد کریمی قدوسی و نصرالله پژمانفر در جمع تجمع کنندگان حضور پیدا کرده و با آنها صحبت کردند.

تجمع کنندگان همچنین شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دادند.

22

ارسال نظر