شناسه خبر: ۹۵۷۰۲
لینک کوتاه کپی شد

قدرت محتوایی بسیج به اندازه قدرت تشکیلاتی آن نیست

آیت‌‌ا... علم الهدی با شماری از فرماندهان و نیروهای بسیجی دیدار کرد

قدرت محتوایی بسیج به اندازه قدرت تشکیلاتی آن نیست

به گزارش مشهد فوری ، اگر بر کشوری نوای دل‌نشین تفکر بسیجی طنین‌انداز شد، چشم طمع دشمن ان و جهان‌خواران از آن دور می‌شود.» این سخن بنیان‌گذار جمهوری اسلامی درباره سازمانی است که در آستانه سالروز صدور فرمان تشکیل آن قرار داریم. به مناسب فرا رسیدن هفته بسیج، شماری از فرماندهان و نیروهای بسیجی به دیدار نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی رفتند تا این دیدار مقدمه‌ای برای برنامه‌های سی‌و‌نهمین سالروز تشکیل این نهاد تأثیرگذار باشد.
آیت‌ا... سید احمد علم‌الهدی در این دیدار با تبریک این هفته به تمام بسیجیان انقلابی، بالاترین توان و ارزش جامعه اسلامی را در زمان حیات پیامبر اکرم(ص) دانست و اظهار کرد: دلیل این ویژگی باوری است که مسلمانان در آن زمان به خدا، معاد و پیامبر(ص) داشتند که این باور سبب جلوگیری از بروز عصیان در جامعه آن زمان شده بود.

وی با اشاره به وجود دانه‌درشت‌هایی در سال‌های پس از انقلاب که در ردیف ریزش‌های این جریان قرار گرفته‌اند تصریح کرد: علت این مسئله تغییر در باورهای این افراد بود. همین تغییر باور سبب ریزش آن‌ها شد.

آیت‌ا... علم‌الهدی تاریخ بسیج را درخور تأمل دانست و به ضربه‌های سختی که این سازمان در روزهای نخست تأسیس خود به پیکر انقلاب وارد آورد اشاره کرد و گفت: در جریان شورش در جنگل آمل، بسیج به مرکز توزیع اسلحه در پیکار کمونیست‌ها بدل شد. مسئول بسیج آن منطقه که بنی‌صدر او را تعیین کرده بود با پیکاری‌ها همدست شد و سیل اسلحه‌ها از داخل کشور به دست آن‌ها رسید. در آن زمان، من مسئول کمیته منطقه ١٠ تهران بودم و اجازه تشکیل یک بسیج در یک مسجد را ندادم.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: روزی که آن بسیج منحل شد، دوستان ما در سپاه بستری برای شکل‌‌گیری بسیج مردمی آماده کرده بودند. همین باعث دستور تشکیل آن از سوی امام(ره) با مسئولیت سپاه شد. این بسیجی بود که در جبهه شاهد فداکاری‌های آن بودیم.

وی افزود: هم‌اکنون بسیج نهادی مقدس و پربرکت شده است که به قول رهبر معظم انقلاب، شجره طیبه‌ است و امروز هر متدینی بخواهد در دفاع از دین قدم بردارد از نسخه آن استفاده می‌کند.

آیت‌ا... علم‌الهدی در ادامه با تأکید بر اینکه قدرت محتوایی بسیج به اندازه قدرت تشکیلاتی آن نیست گفت: مگر ما بسیج اصناف نداریم؟ مگر سازمان‌دهی نشده‌اند؟ مگر محتوای بسیج اصناف بسیجی نیست که این‌همه مظالم اقتصاد ی انجام می‌شود؟ وقتی دقت می‌کنی، می‌بینی همین افرادی که فرم بسیج را پر کرده‌اند مفاسد را انجام می‌دهند. یا قصد فساد دارند یا از آن حمایت می‌کنند. وی ادامه داد: ما بسیج را نخواستیم که از آن یک تابلو درست کنیم. ما بسیج را خواستیم تا فریاد اسلام بزند. هم‌اکنون بسیج برای برخی از اقشار تشکیلاتی شده است که از برند آن استفاده می‌کنند.

160

ارسال نظر