شناسه خبر: ۵۴۴۸۶
لینک کوتاه کپی شد

مشهد استعداد تبدیل شدن به عنوان ام القری جهان اسلام را دارد

شهردار مشهد با اشاره به اینکه اینجا، شهر معین الضعفا است که باید مامن و پناهگاه همه مسلمانان جهان باشد گفت: مشهد استعداد تبدیل شدن به عنوان ام‌القری جهان اسلام را دارد.

مشهد استعداد تبدیل شدن به عنوان ام القری جهان اسلام را دارد

به گزار سایت رصد اخبار مشهد ، سید صولت مرتضوی با اشاره به اینکه مشهد، شهر معین الضعفا است که باید مامن و پناهگاه همه مسلمانان جهان باشد اظهار داشت: این شهر،سالانه میزبان جمعیت زیادی از زائران بوده که این امر نشان دهنده اهمیت آن برای مسلمانان ایرانی و خارجی جهان است.

وی با تأکید بر اینکه مشهد استعداد تبدیل شدن به عنوان ام‌القری جهان اسلام را دارد اضافه کرد: این شهر می‌تواند مرکز ثقلی برای تدوین، تبیین و احیای آموزه‌های دینی باشد.

شهردار مشهد با بیان اینکه این شهر کانونی مناسب برای بهره‌مندی مسلمانان جهان از مفاهیم و ارزش های دینی و اسلامی است متذکر شد: مشهد می‌تواند مناسب‌ترین مرکز برای تبیین آموزه‌های حقیقی دین به دور از افراط و تفریط باشد.

مرتضوی با ابراز تأسف نسبت به عدم فراهم کردن دیپلماسی سیاسی کشور به عنوان نقش دیپلماسی مذهبی، عمومی و دینی در جامعه تأکید کرد: بی تردید، بخشی ازاثرات موجود این امر ناشی از نگاه امت اسلام به مشی امام و رهبری است.

وی ادامه داد: افتتاح فرهنگسرای امت در مشهد علاوه بر اینکه تعداد فرهنگسراهای این شهر را به 20 مرکز می رساند، بی تردید، در آستانه میلاد امام زمان(عج) و روز جهانی مستضعفین، نوید آغاز حرکتی جدی برای تحقق این جایگاه می‌شود.

شهردار مشهد فرهنگسرای امت را مکانی مهم برای تقویت هویت جهانی شهروندان برشمرد و متذکر شد: ارتقای دانش عمومی برای مردم و زائران، افزایش احساس تعلق شهروندان به جهان اسلام و توسعه روابط مردم با یکدیگر از جمله وظایف این فرهنگسرا محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

22

ارسال نظر